Yalıtım Önerileri...

Arkadaşlar bu konu ahkkında bilgiye ihtiyacım var.Fazla abartı kalite malzeme istemiyorum ama ucuz etin yahnisi yavan olur malum.Eğer yahni yenmez derseniz pahalı çözüme giderim.Nasıl bir yol izlicem yalıtırken ve de İzmirde bu konuda yardım edebilecek yerler var mı?
Şimdiden saolun...
Saygılarımla....
 
Ya ben yalıtım yazıp aradım;ama karşıma Zardan Adam röportajı çıktı?Aramasını mı bilemedim acaba?Bir zahmet burda yazsa bilgisi olanlar.Ya da bu konu hakkında bilgi iceren topic'in direkt link'ini koysanız?Yani çalıştım,ama bulamadım...
 
accent arama penceresinde "forum:" bölmünde müzik teknolojileri bölümünü seçersen gerekli şeyleri en azından işlenmiş olanları görebilirsin. eğer seçmezsen bütün forumu tarıyor haliyle o da saçma sapan sonuçlar getiriyor.
 
pyramind sen bir 'Müziktek'te konu arama' diye Sabit bir başlık aç yeni gelen arkadaşların soruları için oraya yönlendirme yaparsın ilk etapta daha kullanışlı olur. Hem her soru için aynı şeyleri yazmazsın.

biliyorum bu mesajım bu konuya ait değil ve tahmin edebiliyorum; bu konu da işlenmiştir:))))
 
ne sorunlu adammışsın sen arkadaş ya. koca forumu gelip bana eblek eblek laf sokmaya çalışmak için takip ediyorsun ya helal olsun.

aramayı beceremiyorsan uygun fiyata ders verebilirim sana. cidden gözünde büyüttüğün kadar değil, çok kolay. kendine güvenirsen olur. hadi bakalım.
 
Size sataşan trolleri cevap vererek beslemezseniz bir süre sonra kurumuş çamur gibi düşer giderler.

Awakeone, linkler için teşekkürler. ÖM'ne bir bakar mısın?
 
Cobra bir sorun çıkmış olabilir ben yalıtım yazıp aradığımda çıkmıştı dolu şey.
Linkler içn saolun...
İşime yarayacaklardır, saygılarımla....
 
Geri
Üst