Pastel (Pop/Rock) - Ankara

Feedback Stüdyosunda Gördüm İlk Kez O Yüzden Feedback diyerek Derdimi Anlatabildigimi Düşünmüştüm Yine De Sagol Ve Sanırım Evet Cevabın Doğru


Çok mu Karışık oldu yahu ? :)
 
Prdn :kaydim

Yarın Nereye Nereye Diye Düşünüp Duruyorduk...

Gelebilme İhtimali Demiyorum...Geliyorum...Görüşürüz Diyecegim Ama Göremeyeceksin,Tanışmıyoruz :elsallaa

Hehe Neyse Başarılar Dilerim

Saygılarımla
 
Bu cumartesi DUMMY programı iptal olmustur,ama bugun ve her çarşamba BAR FLY da PASTEL sahnede . .





PASTEL . . .
 
Merhabalar Arkadaşlar Dün Sizi İzlemeye Geldim BarfLy ' a...Gayet İyiydiniz Altv. Dalında İlerleyebilcek Niteliktesiniz.Repertuarınızda Bi H.Metal Dinleyecisi Olarak Bilmedigim Parça Yoktu Yani Garip Ama Çogunu Biliyordum ;)

Sound'da 2. Periyoddan Sonra Biraz Sorun Oldu...Vokal Boğuk Gelmeye Başladı , Gitarın da Sesi Kısıldı Ya da Diğerleri Bastırdı.Bass Gayet Netti Klavye Dinleme Merakım Yoktur Lakin Güzel Çaldın Ellerine Sağlık Zorla Dinlettirdin ;) Gelelim Davula Eksiksiz , Hatta Hatasız Ekstradan da Kendine Özgü Ataklarla Süsledi Parçaları.Yalnız Trampet Ve Hi-Hat te Mikrofon Olmamasına Ragmen Mikrofonlu Altoları Bastırabiliyordu :)
p.s: Splash'in Sesi Çok Taze İdi Söylemeden Geçemedim :)

Başarılar Dilerim
 
he he dedigim gbi ugradıgımız zamanlar çok olucak.yine görüşürüz izlerim sizleri merak etmeyin yeter ki sound kulaga hoş gelsin ;)

başarılar
 
Bronx'la Beraberdim.O akşam Güzel Geçti , Hatta Kafa Güzeldi , Süperdi , Mis Gibiydi Tutamadım Kendimi Bi Ara Kalktığımı Hatırlıyorum :twisted:
Sound Problemi Vardı,Dışarı Çıktığımda Kulaklarımda da Bir Problem Vardı :LOL:
Grup Güzel Problem Yok.Yalnız 11'den Sonra Seyirci Potansiyeli Git Gide Azalıyor.En Yakın Zamanda Düzelteceğinize Eminim.
Görüşmek Üzere ;)
 
*** Bu Haftanın Etkinlikleri ***



* Bugün(ÇARŞAMBA) 21:eek:o ' de BARFLY'dayız . . .

* Ve bu cuma 21:eek:o ' de tekrar BARFLY'dayız . . .

* Her cumartesi olduğu gibi saat 21:eek:o ' de de DUMMY'deyiz . . .



PASTEL . . .
 
çarşamba yeni bi pedal denemem yüzünden sesleri allakbullak ettiğim için özür.. :LOL:
can bey yazdıklarımı silmesenize yahu..!
 
Raindog'un Barfly'dan ayrılması üzerine size Cuma yolu açılmış gibi görünüyor arkadaşlar :) Umarım Cuma günü de performansınızdaki çıkışa devam edersiniz..

Eleştiriye gelirsek, tarz farklılıgı olarak Queen yetersiz kalıyor derim, bu kalitede 3-4 şarkı daha eklerseniz daha süper olur gibime geliyor.. Kolay gelsin derim ve öperim herkesi..
 
Geri
Üst