Nip/Tuck

Çok beğendim ama inşallah RTÜK bi kıllık yapıp kanalı kapatmaz. İzlemesi çok zor olan sahneler var. Daha önce hiç o kadar açık bir şekilde ameliyat sahnesi görmemiştim. Hele o yağlarını aldırmak için yapılan operasyon tam felaket, ya da burun kemiğini çekiçle kırmaları mı desem..
 
valla rtük sebebiyle saten bayaaı bi kısmını makaslıolarmış, hatta bi bölümünü vermeme tehlikeside varmış, ama insanların güsellik uğruna nasıl bi süreçten geçtiklerini çok güsel bi şekilde anlatıo, dr. troy' a 10 üserinden 10 veriorum,
 
cnbc-e nin en kaliteli dizisi bence,hayal ya da gerçek emek verilerek yapıldığı gayet aleni..ve sezonun son bölümü bu gece yayınlanıyor sanırım..hadi hayırlısı..
 
kesinlikle süper bir dizi.hem diyalogları hem de esprileri gayet zekice yazıkmış.
sezonun son bölümü mavi ekran verdirtti gerek Troy-Mc Namara ikilisinin komplosuyla, gerek ailede kimin eli kimin cebinde anlaşılamayan ilginç akşam yemeği sofrasıyla.. 8)
 
yeni yayın döneminde yine cnbc-e ekranlarında 3. sezon bölümlerini izleyeceğim dizidir, bu sezon için en sert sezonu deniyor, görcez, gerçi biraz kırpıyorlar ama olsun, six feet under ile birlikte cnbc-e nin muhteşem ikilisini oluşturmuştur artık ;) 8)
 
geçen hafta denk geldi bir bölümünü baştan sona izledim eskiden çok sıkıcı gelirdi ama beğendim geçen hafta zaten cnbc-e de beğenmedim bir kaç dizi var onlar da giderek azalıyor
 
miğdesiz,etik ve ahlak ile hiç bir ilgisi bulunmayan arkadaşlar için bi şaheser ama mantıklı ve akıllıca düşünenler için sadece komedi diye tanımlayabiliyorum diziyi!!
 
abartma ya sonuçta amerikan dizisi beğenmezsen izlemezsin yani zaten bu diziyi izleyenler çoktan izlediği bi şeyden etkilenip de ahlakı bozulacak yaşı çoktan geçmiş
 
Geri
Üst