Roulette (Alternatif) - Ankara

:arrow: Teşekkürler Cem! evet haklısınız ben zaten türkçe bestenin sonuna kadar taraftarıyım ve inanın çok daha güzel oturaklı cümleler çıkıyor ana dilimizden. İnglizce konusunda tabiiki bir kaç beste yapılacaktır yabancı ülkelerde de dinleniyor çünkü parçalarımız hele yabancı bir okulda okuyunca insan muhakkak yabancı kitlelere de hitap etmek gerekiyor!

:arrow: Maevar çok teşekkürler sana katılıyorum dediğim gibi kendi toprağımda kendi dilimi kullanarak beste yapmaktan daha keyif verici bir şey yok benim için

:arrow: Saolasın Cyberknight fakat Vokalimiz Mertcanın aile hasreti çekmesi nedeni ile kendi memleketine gitmesi gerekiyordu.Maalesef Loby grubundan ve saolsun Biziz organizatörü Serkan abimizden de teklifler aldık fakat vokal yoksa maalesef 14 Kasımda Roulette sahne alamayacaktır.. Fakat vokalimiz gelsin bir sürü konser projesi vardır..
Beklerizzz :twisted: hehe! ;)

:arrow: Yunuscm teşekkürler bir yaş daha ilerledik lan! :D

:arrow: Idil sanada teşekkür ediyorum,sözleri en kısa zamanda sana ulaştırmaya çalışırım ama bence bu konuda mehmetalinin kapısını çalman lazm bütün lyrics'ler onun bilgisayarında kayıtlı. Çünkü genelde tüm bestelerimizi gece yarısında mali lerin evinde yaparız :p gelenek haline geldi... :LOL:
 
Burak!
Koç doğumgünün kutlu olsun.
Umarım güzel bir geleceğin olur, nasıl yaşamak istiyorsan öyle yaşarsın umarım...
Haydi kendine iyi bak..
 
Bir dahaki konsere süper bir müzisyen arkadaş gelicek sizi dinlemeye haberiniz olsun..
taa İstanbullardan gelicek hemde:)
Burakın doğum gününü bir de burdan kutlayalım bari..
Burakçım iyiki doğdun!
 
bize konser davetinde bulunmuşsunuz ama nerde nezman belirtmemişsiniz, belirtirseniz gelmeye çalışırız. ayrıca cuma bizize bekleriz. saglıcaklan kalın... :kahve
 
Aslında tam olarak bir konser teklifi değildi, bizde sizleri bekleriz bizim konserlere die genel bir cümle atmıştım ortaya fakat sizin forumda belirtileri yaptım sanırım bu sefer daha anlaşılır bir şekilde yazdım. Fakat sizlerle aynı gece sahne paylaşmayı isteriz. Cuma günü biziz'e geleceğiz sizleri izlemeye!
 
28 KASIM PAZAR 2004!!
RouLette
PokerHead
The Next Highway (TNH)
......?

Biziz RockBar'da sahne alacak gruplar arasındadır herkesi beklioruz...


Daha eklenecek gruplar vardır bu forumdan gelişmeleri takip edebilirsiniz! ;)

Teşekkürler...
 
Güntaç aslan kardeş nasılsın?:D
Eyvallah hiçbişey için geç deildir ;) bi ara görüşelim. 28 Kasım konsere beklerim sana bi bira da benden olsun :LOL:
 
Geri
Üst