Selamlar hocam teklifiniz ıcın tesekkur ederım.Ben su an Fenderimi sırtıma takmıs lambalı amfılerı deneme maratonundayım dükkan dukkan gezıyorum ikram edenin çayını içiyor yoluma devam edıyorum ve pıyasada max 30w ne kadar lambalı varsa deneye deneye bir karara varacağım.Şu tur bi tamamlansın gerekirse size ulaşacağım saygılar.Bir arkadaşımda 5w Classic5 var, ama piyasa malı değil, örneğin ton devresi iki potanslı hale getirildi, süper bir baxandall ekledim, kısınca volümü düşürmüyor ama ilgili tonun seviyesini etkiliyor +- 12 db ayar sahası var. Lambalar değişti, hoparlör değişti, ampli canavar gibi, yani eşdeğeri fender champ ile yarışır halde, tek eksiği reverb (fenderde de yok) yok onun içinde çok iyi bir pedal var, spring reverbi aratmaz, bence zaten kullanılması gereken tek pedal odur. Daha önce aynı seriden 15W Blues juniora aynı modifikasyonları yaptık, 2 ton potansı, reverb tank değişim, hoparlör değişimi, geçenlerde çok sevdiğim birine sattık, gören keşke ben alsaydım diyor. Düşünürseniz konuşabilirim.
Rica ederim, benim ki mal satmaya çalışmak değil, ihtiyacı olana destek olmak amaçlı. Bir ampli bulursan ve tecrübemden yararlanmak istersen lütfen ara modelini söyle sana nelere bakman dikkat etmen gerektiğini söyleyeyim, Nede olsa hayatım lambalı amplilerle geçti.Selamlar hocam teklifiniz ıcın tesekkur ederım.Ben su an Fenderimi sırtıma takmıs lambalı amfılerı deneme maratonundayım dükkan dukkan gezıyorum ikram edenin çayını içiyor yoluma devam edıyorum ve pıyasada max 30w ne kadar lambalı varsa deneye deneye bir karara varacağım.Şu tur bi tamamlansın gerekirse size ulaşacağım saygılar.
Çok sağol mutlaka danışacağım takibe aldım teşekkür ederim.Rica ederim, benim ki mal satmaya çalışmak değil, ihtiyacı olana destek olmak amaçlı. Bir ampli bulursan ve tecrübemden yararlanmak istersen lütfen ara modelini söyle sana nelere bakman dikkat etmen gerektiğini söyleyeyim, Nede olsa hayatım lambalı amplilerle geçti.
Ben prosesörle başlamıştım tamamen partik için. Gayette iyidi davullu tempo vardı düz metronoma göre de daha az sıkıcıydı. Hatta öyle metronom uygulaması arıyorum farklı davul ritimleri 🙂 Sonra transistörlü sonra lambalı amfi. Şimdi tekrar Elevan Rack prosesör. Ama şuan ki prosesörler gayet başarılı. Bu seferde evde rahat kayıt için aldım. Şimdi de cubase kasıyorum 😀Sağlığa zararlı benzetmesi çok talihsiz olmuş. "Bütçeye zararlı" desek daha doğru olabilir🙂
Bu arada, transistörlü amfilere neden ilgi duyuldu peki o aralar ? Pratiklik mi? Lambalıdan daha hafif olması mı?
Aslında demek istediğim digital aletlerin dinamikleri almaması.Onun yerine analog pedal artı kabin simülatörü tercih ediyorum.Bi deneyin derim.Ben de amfi ile çalınmasından yanayım .Taşıması mikrofonlaması büyük dert.3-4 tane analog pedal alıp kabin simülatörü deneyebilirsiniz sahnede.örnek palmer pdi 09 behringer ultra g bir kaç tane daha mevcut piyasada ama benim foverim palmer.(amfi kullanmak istemiyorsanız)