A Beautiful Mind

En iyi sahne;
John Nash'in hayali arkadaşı Charles Herman ve onun yanındaki küçük kız ile parkda dolaştıkları sahne..
John ve Charles bankta oturuyorlar, o sırada kız etrafta koşuşuyor kuşların yanından onları korkuturcasına ellerini kollarını sallayarak koşuyor, ama kuşlar uçmuyor=)-
Neden acaba...
=)-
İşte bu sahneyi yakalayabilseydik filmi başından çözerdik.
İyi film hemde baya iyi..
 
Sanki Fight Club'tan sonra şizofreni üzerine filmlerde bir patlama oldu. Bana biraz zorlama geldi bu film. Fakat ilk yarısını izleyemediğim için çok yorum yapmak istemiyorum. Russell Crowe gerçekten iyi oynamış. Hiç sevmediğim bir adamdı ama hakkını vermek lazım.
 
ya güzel bi konuyu bile berbat bi hala getiren hollywood sinemasını tebrik ediyom.basitleşmiş olan hollywood izleri taşıyan bi film gene..yani film avrupadan çıksaydı iyi bi film olurdu bence..yine özgün ki konuya sıçmış hollywood..
 
iCe demiş ki:
Sanki Fight Club'tan sonra şizofreni üzerine filmlerde bir patlama oldu. Bana biraz zorlama geldi bu film. Fakat ilk yarısını izleyemediğim için çok yorum yapmak istemiyorum. Russell Crowe gerçekten iyi oynamış. Hiç sevmediğim bir adamdı ama hakkını vermek lazım.
abi sen hiç film beğenmezmisin :D bakıyorum baya film izliyosun hepsinin forumuna yazıyosun ama genelde hep olumsuz :D bu arada basilisk seninki sadece hollywood nefreti başka birşey değil popülere karşı bu kadar olmayın abi çok güzel bir filmdi
 
russell abimiz cidden iyi oynamıştı vaktinde-ki zatende oscar'ı kaptı...izlemeye değer bir film gerçekten...
balık açtıysa topiği mecbur yazacan cevabı haliyle :)
 
çok güsel bi film..!!!beni çok etkiledini söleebilirim..!! russell crowe n oyuncluu ztn aarı mükemmel we filmle birbirini tamamlamış yani resmen ed harris fln!!! en sewdiim filmlerden biri diebiliirm we bıkmadan en as abartısıs 10 kere isleebilirim..o kdr sewiorum bu filmi!! :)
 
Filmi çok seviyorsun ama sanırım aynı dercede türkçeden nefret ediyorsun.Biraz daha düzgün.

Filmi izledikten sonra Jennifer Colleny'e ölümüne aşık olmuştum.Ne kadar güzel çıkmış ya .İnsanı etkileme gücü yüksek bir film.Nitekim ben izledikten sonra baya bi matematik e merak saldıydım.Adamda ne kafa var ya helal olsun.
 
bu filmi izlediğimde russel crowe ikinci defa oscarı hemde üst üste alıcak dedim. ama aynı adama iki sene üst üste oscar vermiyorlarmış. bunu da öğrenmiş olduk.
 
ya eğer yanlış hatırlamıyorsam o yıl halle berry karısı "oscarı bu yıla kadar hiç bir zenci alamadı bu yıl da vermezseniz siz ırkçılıktan mahkemeye veririm" diye telkinde bulundu.Bunu üzerini de Russel abimizin eli boş kaldı.
 
russel crowe'un önceki seneki performansı bir yana kalsın ben kimin oscarı aldığını bile hatırlamıyorum o sene... çok ayıptı ... çok ...
 
oscar zaten çok komik ya.izlemiyorum bide sadece ticaret.rusell crowe mesela (çok sevmeme rağmen)gladiatorde oscarı almıştı çok gereksiz bir oscardı.ama beatiful mind da kesinlikle oscarı almalıydı...bu arada filmdeki paul bettany(nashın arkadaşı) ve sarah soyadı şuan aklıma gelmedi işte nashin karısı gerçek hayatta evliler :D
 
Oscar ı hakkıyla almış bir film bence..
Konusuyla kurgusuyla da oldukça orjinal olduğunu düşünüyorum..
 
ya sinemada izlemistim ben o filmi,ciktiktan sonra artik emin diildim,sizofrenmiyim diilimiyim die :kafaat
 
Geri
Üst