Dünyayı Kurtaran Adam

_Unforgiven_: Cüneyt Arkın'ın filminden bahsediyoruz diğer yazılanları okumadan mı yazıyorsun?
Ayrıca neden kusuyorsun ki gayet eğlenceli bir film. Dünyanın en kötü filmi seçilmiştir mutlaka bir yerlerde fakat zaten komikliği de burdan ileri geliyor. Komedi filmi olarak düşünülse bu kadar etkilemezdi.
 
Eglence ne kelime ya tam bir komedi.Filmin her sahnesinden komiklik akiyor. Diger arkadaslara 15. dakikadan sonra bayma konusuna katilamayacagim.Gercekten de komedi yani :LOL:
 
filmin en komik sahnesi,cüneyt abimizin iki ayağına birden kocaman taşları bağlayıp,önce yürümesi,sonra koşması,bir sonra zıplaması ve en sonra bir nevi uçmasıydı.
 
aslında gülmek isteyenler için birebir cüneyt abimizin,
kayalara ayaklarıyla vurması ,altın beyin ve kılınçı eriterek eldiven bot yapması,kötü adamın kafasına vurarak ikiye bölmesi,maymunlar tüylü kostümler ,ve filmin sonundaki mesaj
insanın dünyaya dünyanın insana ihtiyacı var kardeşlik içinde yaşıyalım:))vs.vs. çok eğlenceli bir yeşilçam klasiği paasızlık insana neler yaptırıyooo.izlemek isteyenler show tv sitesinden izleyebilirler
 
ayrıca filimin %15 - 20 si star wars görüntülerinden oluşur. artı demek isterimki , yapıldığı dönem için iyi bir bilim kurgu denemesidir. her ne kadar şimdi absüdlük sınırlarını zorlasada , aslında 80 ler için iyi bir macera filimidir.
 
Geri
Üst