Pod xt & xt live

Xtlive'ımı şu saat itibariyle açamıyorum.Adaptörü soğuk.Galiba adaptörü patladı.Orjinal adaptör bulabilir miyim?Olmadı elektronikçiye yeni bir tane yaptırmak zorunda kalacağım.Bozulan(umarım sorun sadece budur) adaptör yaptırılabilir mi acep?Gece gece dumur oldum.
 
başka hasta olan arkadaşlar warsa
pod xt ile yaptıkları kayıtları atsınlar nete de dinleyelim. ben hiç hasta olamadım bu alete nedense kayıtta hiç hoşuma gitmedi bu meret.
 
keremd demiş ki:
başka hasta olan arkadaşlar warsa
pod xt ile yaptıkları kayıtları atsınlar nete de dinleyelim. ben hiç hasta olamadım bu alete nedense kayıtta hiç hoşuma gitmedi bu meret.

Selamlar...Myspace sayfama xt live ile yapılmış birkaç deneme kayıt koydum.Umarım bir fikir verebilir..Ayrıetten deneme 1 ve deneme 2 yle ilgili yorum yaparsanız pek memnun olurum.Kolay gelsin... www.myspace.com/ozgungokturk
 
Re: slm

presence demiş ki:
pod xt live a 99$ verip metal pack yüklemeden çokta güzel tonlar çıkmıyor.hata korgax1500g den bi farkı yok ton açısından seçenek çok ama pc olmadan prosessör üstünde ayar yapmak tam bi işkence. pod xt avantajı ne ben hala çözmüş değilim kullanan arkadaşlar bu farkları sırf alete sahip oldukları için övmek yerine bana objektif bi açıdan bakıp anlatabilirmi?

49$ verip dün metal shop ekledim podxt aletime.

Avantajını objektif olarak anlatayım, live kullanan kişi prosesörünü kaldırıp monitörün yanına masanın üstüne koyamaz, onun için ona zor gelir ton yazması :D

Onun dışında çok daha küçük ve de hafif, fbv4 ile kullanıyorum, konsere de çıkıyorum evde kayıt da yapıyorum. Her yere götürebiliyorum. Sırt çantanıza atıp varlığını unutabiliyosunuz.

Dezavantajı ise, fxloop ve digital in/out olmaması. Başka da bişi yok..
 
Ufak bir bilgi, Line6, Bogner amfilerinin tasarımcısı üreticisi sahibi Reinhold Bogner ile ortak çalışmaları sonucu Spider valve adlı tüplü modeling amfi çıkarmışlar
overview02.jpg



Yakında da PODx3 diye bir model gelecek, live versiyonu ve fasülye versiyonu çıkacakmış. 400dolar euro ya da sterlin civarı :D Ya da nerde satılacaksa orda 400 para birimi olacak işte...

Göze çarpan ilk özelliği, aynı anda 2 ayrı path işleyebilcek olması. Yani sağ kanaldan tamamen ayrı bir setupta ayrı bir amfinin clean sesini alabilirken sol taraftan da mesaboogie açıp bangırdatabilinecekmiş.

Bir diğer özelliği ise mikrofon girişi koymuşlar. Toneport ve pod'u birleştirmişler bir yerde.
Bi de artık kocaman bi ekranı var.

line%206%20pod%20x3.jpg
 
Kesinlikle dama, bass pod'u da bunun içine dahil ettiklerini söylemeyi unutmuşum :D

Zaten "legendary POD bişi with turbo-charged features for guitar, bass & vocals" yazıyo dikkatli bakınca.
 
Jeff_Loomis demiş ki:
Göze çarpan ilk özelliği, aynı anda 2 ayrı path işleyebilcek olması. Yani sağ kanaldan tamamen ayrı bir setupta ayrı bir amfinin clean sesini alabilirken sol taraftan da mesaboogie açıp bangırdatabilinecekmiş.

acaba (mesela) stomp kismindan da iki efekti ayni aynda kullanmamiza izin verecekler mi?
 
Bana sat istersen hediye de edebilirsin :D

Bence bu X3 sadece elektro gitar çalanlar için öyle abartılacak bir olay değil. Gördüğüm tek artısı sağ sol farklı amfi modeli seçebilme. Onun haricinde aynı anda elektro ve mikrofon bağlayıp ikisine de farklı efektler koyabiliyorsun fakat bunu dediğim gibi sadece elektro çalan bir adam kullanmaz :) He benim grubum var evde kaydı bunla yaparım derseniz süper bir alet ;)
 
He onuda hediye edeyim yardım kurumumuyum ben :)
kayıtlarınızı yollayın siteye veya bana yollayın bir veri tabanı kuralım hafiften. kim hangi preseti kullanarak kaydetmiş vs.
kolay gelsin herkeze.
 
GearBox v3.1

Stormcrow demiş ki:
Hatta iddia ediyorum gearbox içindeki tonlar podun orjinal tonları + customtone dan daha kullanışlı. Çok iyi kategorize edilmiş ve her türlü tarza uygun tonlar bulunabiliyor.

Sigmastern demiş ki:
Arkadasim cok tesekkürler. Senin tavsiyen üzerine gearbox u kurdum ve gercektende cok iyi tonlar var, hatta onlinelibrary den indiridigim tonlarin bir cogunu yedege ayirdim. Bende Gearbox un preset tonlarini siddetle tavsiye ederim.

sevgili Stormcrow ve sevgili Sigmastern... gearbox'i line6 sitesinden indirmek mumkun degil... baglanti kesilip duruyor... siz nerden indirdiniz? link verebilir misiniz?
 
Geri
Üst