Pod xt & xt live

Pod xt live ' in tek sevmediğim özelliği inputunu değiştirdiğinde save yapmana gerek olmaması .

Dün programa başlamadan sahnede amfi seçeneği ayarları değişmiş.. ve ben o an kontrolden çıktım :D

aleti atıyordum aşağı ..
 
megatherion demiş ki:
pod xt live kullanan yok mu ya?

usb bağlantısıyla yapılan kayıtlarım neden bu kadar kötü.

püf noktaları nelerdir. yardımcı olabilecek kimse yok mu?

Baya bi vakit geçirmen gerek processorunle.Ton yaratmada problem çekiyorsundur muhtemelen.Püf nokta yok aslına bakarsan,processoru ilk bağladığındaki bilgisayardaki ayarlar kayıt yapman için fazlasıyla iyi.Duymak istediğin tonu yaratma becerisini yakaladınmı,tamamdır.

Eğer merak eden veya nedir bu alet tonları vs nedir diye merak edenler varsa www.myspace.com/alicemyilmaz da birkaç çalışmam mevcut.umarım yardımcı olabilmişimdir
 
arkadaşlar mutlaka değinilmiştir ama ben hangi birini okuyayım 65 sayfa olmuş :) ; gearbox da kayıt nasıl yapılıyor kısaca anlatabilirmisiniz? Bi de usb ile alet pc ye takılıyken bi ses geliyor cırr cuurr diye, bu normal midir?
 
arkadaşlar selamlar...2.0 dan - XT ye geçtim gerçek mutluluğu buldum. fakat şöyle bir sorunum var fcb 1010 kullanıyorum control pedalı olarak .XT deki varsa bender i,wah, volume ve fx özelliklerini fcb ye yollayamıyorum.bu konuda bana yardım edebilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim ..saygılar
 
65 sayfa okudum sabahtan beri :D
salı veya çarş gibi alıyorum xt liveımı inşallah, alışmam zor olacak gibi analoglardan sonra.

Bu başlıkta yazan herkese teşekkür ederim bilinçli bir tüketici haline geldim :).
 
arkadaşlar fikrinizi merak ediyorum xt live kullanıyorum pedalın genel seslerini hafif boğuk buluyorum aynı zamanda sert tonlarda sanki ne yaparsam yapayım yinede bir sunilik varmış gibi yani ben mi ton yazamıyorum yoksa bu tonlardaki sunilik hiçbir zaman pedalda aşamayacağım birşey mi??? kullandığım amfi marshall avt 150
 
abi avt150nin driveları çok güzel :D bence amfinin drivelarını kullan.hatta avt 150nin footswitchi diğer avtlere göre çok daha kullanışlı.ama podlada çok iyi sonuç alman lazım.eq ayarlarıyla oyna bence.
 
evet amfinin sesi gerçekten iyi gitar da modelini tam olarak bilmediğim japon fujigen çıkışlı 96 model bir rg ibanez yani pek sorun yaşamıyorum kullandığım zaman pedalsız, pod un tonları aşağılık derecede kötü değil çok kötü pedallarda kullandım ama bu sanki hevesle aldığım pedaldan bir türlü o işte bu diyeceğim tonlara ulaşamadım sanırım bir kaç frekansta kesme biçme yaparsam olur ama onun içinde içindeki stompların tam işlevini bilmem gerekecek bana çok zaman gerekecek çok sağol :)
 
Merhaba arkadaşlar.
Bender ı exp pedala nasıl atıyoruz?
Bende powerpack ve fx yüklü ama ikisini de pek kullanmıyorum-aldığımda yüklüydü-. metal packte de aynı şey olur mu acaba? Gerçi metal ağırlıklı çalıyorum. Loomis veya 64 bir yorum yazarsanız sevinirim metal packle ilgili.
 
Geri
Üst