Black Tooth (Tarz?)Şehir?

eskişehir konseri gerçekten harikaydı...tayfa zaten tam gaz :) pikolo yu yıkışımız zaten ayrı bir olay :) orgy nin sarhoşluğu süperdi mesela ve tuna nın gelip orgy nin alkol maceralarını anlatması :)

ok guys :) keep walking :) see u in texas :)
 
Hakkaten orcan abiyle okadar yolu yürüyüp "Give me High Five" muhabbeti çekmek süperdi :D

Paso Pantera çaldı bar baya hoştu :D

Nitro elemanlarıda gayet sağlam çıktı iyi coştuk!Herkeze yeniden selam olsun!İyiki geldiniz eskişehire herşeye rağmen!
 
26 mayıs konseri iptal.. önümüzde şu an için tek konser gözükmektedir. 10 Haziran AnkiRock Fest de sahne alıcaz. Haziran sonu bi İstanbul baskını olabilir :twisted:
 
ANKİ ROCK FEST

blacktoothankirockfestsh7.jpg
 
downender demiş ki:
Hepinize beni böle bir durum içinde iken yanlız bırakmadığınız ve desteklerinizi esirgemediğiniz için sonsuz teşekkürlerimi sunarım.
Saygılarımla
TUNA VURAL

tuna kardeş uzun zamandır buralardaymışız da haberimiz yokmuş. radyoodtü sayfalarında paso 5 basıyorum. şimdi diyeceksin ki "kimsin lan?" selçuk özbek ben.
kısaca şunu diyim dön başkent günlerine ve hatırla "just run" ;)

kardeş ben uzun zamandır çok yoğunum. fazla net ortamında değilim. seni en son tunalıda tiyatrocuların barında gördüm o zamandan beri de görüşemedik biliyorsun.

neyse gelelim müziğe. süpersiniz muhteşemsiniz bunlar gaz olsun diye değil gerçekler. durmayın devam edin yolunuzda. sen demişsin türk metal tarihine altın harflerle BLACKTOOTH yazılacak diye. bu inancını yitirme o zaten oldu sayıyorum. bence dünya metal tarihinde sizden bahsedilecek. bence Pantera ile adını beraber anılmalı o kadar iyisiniz ve hatta Pantera'nın devamı sizsiniz.

canım kardeşim. başarılar diliyorum. görüşmek üzere...
 
Başarılar sevgili Blacktooth,yine yıkacaksınız inşALLAH,en son Hurock yıkımında en öndeydim Hakan ve Mert'le,herkesin tatması gereken şeyleri yaşatıyorsunuz gerçekten süpersiniz...
 
Geri
Üst