The Diyv (Heavy Metal) - Ankara

6 Yıllık Bir Geçmişimiz Var.Eleman Değişikliği Nedeniyle 2 Yıl Diyebiliriz.Tarzımız Heavy Metal - Metal - Hard Rock.
Ankara'da Çeşitli Yerlerde Sahne Aldık , Bir de Ankara Dışı Olarak Bursa Uludağ Üniversitesi Şenlikleri'nde Performans Sergiledik..

Grup Üyeleri ;
B a s s G i t a r - Kadircan
D a v u l - Çağrı
L e a d G i t a r - Yener Okutan
R i t m G i t a r & V o k a l - Sezer Yurteri
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Tşkr ederim.Önceden de Dediğim Gibi Elimizde Demo Bulunmakta.Benim Kulağıma Hoş Gelmeyen Bir Takım Hatalar Ve Eksikler Var bu Yüzden Bir Tane Daha Çıkaracağız Çok Kısa bir Zamanda.Çünkü Kanal Kaydı Zahmetli Bir iş.Kanal Istiyorum Çünkü hücumda Gerçekten Güzel Performans Gösteren Bir Stüdyo Görmedim.Her Neyse Demo Çıktığında Elden Verebilirim.Ankarada ' yım.
Gelelim ''The Diyv'' Konusuna.Ibranice Şeytan Anlamına Gelen Bu ''The Diyv'' Gitaristim Tarafından Bulundu Ve Halen Kalıcılığını Ve Orjinalliğini Korumakta ;)
 
TheDiyv demiş ki:
Tşkr ederim.Önceden de Dediğim Gibi Elimizde Demo Bulunmakta.Benim Kulağıma Hoş Gelmeyen Bir Takım Hatalar Ve Eksikler Var bu Yüzden Bir Tane Daha Çıkaracağız Çok Kısa bir Zamanda.(2 Hafta ila 1 ay arasında olabilir)Çünkü Kanal Kaydı Zahmetli Bir iş.Kanal Istiyorum Çünkü hücumda Gerçekten Güzel Performans Gösteren Bir Stüdyo Görmedim.Her Neyse Çıktığımda Elden Verebilirim.Ankarada ' yım.
Gelelim ''The Diyv'' Konusuna.Ibranice Şeytan Anlamına Gelen Bu ''The Diyv'' Gitaristim Tarafından Bulundu Ve Halen Kalıcılığını Ve Orjinalliğini Korumakta ;)
güzel bi isim beğendiğimi söylemek isterim ama neden şeytan..garip bi soru ama mrk ettim..
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
Grubu yücelten , Gösterdiği Performans Yaptığı & Katıldığı Organizasyonlar Ve Arkasında Bıraktığı Hayran Kitlesidir.Biz de Bunu Başarmak Istiyoruz :mrgreen:
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #7
Alıntı:Bkz;Amatör Grupla,Ankara'lı Gruplara...''Ankara'da aralık ayında bir konser tertip etmeyi düşünüyoruz. Grup sayısına bağlı olarak ya bir bar konseri şeklinde olur ya da daha büyük bir alanda olur. o zaman OCAK ayına da sarkabilir. Sonçta ciddi bir etkinlik olacak.

TÜR olarak da Gothic,Doom,Black Metal tarzı müzik icra edilmesi öncelikli tercih sebebidir.KENDİNE GÜVENEN grupların cevaplarını bekliyoruz. Mail atarsanız daha iyi olur (grup ismi, elemanları, müzik türü, vs. vs. yazarsanız daha da iyi olur.) ''

DEATH TONE

Biraz Müzik Yapmanın Zamanı Geldi...
 
grup eskiye gore baya bir yol katetmiş tebrik ederim... herkesin bir kere olsa da dinlemesi gerekir bence laf olsun die soylemiyorum ama harbi harbi iyiler. Tavsiye Edilir.... :!:
 
eheh eheh ben şahsen bizzat kendim nevermore dinlemek istiyorum.manwar söyleyebilecek vokal çok az o yüzden onu geçtim ama nevermore olabilir :D evet çalın istiyorum :D
böyle birlikte taşaklı organizasyonlarda kesin bulunmak gerek.terbiyesiz :p
 
THE DIYV

yaaa adamlar baslı basına hayvan gurup dedıdıgın bole olur hepsı bıbırı ıle ıyı bır uyum ıcnde oldukca ıyıler EMIN OLUN...adamlar muzık yapıyo yauvv...THE DIYV
 
the diyv

benim dinleme fırsatım oldu demonuzu,vokal hoşuma gitti gercekten,bence basarılısınız.bu işe baş koydugunuz belli zamanla hedeflerinize ulaşırsınız bence...
 
metallica one çalın,tabii davulcunuz attırabilirse :kicsalla
hiç dinlemedim,hatta ismini bugün öğrendim ama gruba başarılar diliyorum,kolay gelsin. :D
 
ilk olarak başarılar dilerim çalışmalarınıza...ve en kısa zamanda sizi canlı dinlemek isterim.... Repertuar olayına gelince;testament...megadeth... ve beste ağırlıklı olsun derim....
 
Geri
Üst