evladım terli terli soğuk su içme!🙂bu kdr güveniyorsun yani kendine haa?her durum ve şeraitte çalarsın yani?görüjez bakalım nesin ne deilsin!öpüyorum mertim
silent_guitar demiş ki:evladım terli terli soğuk su içme!🙂bu kdr güveniyorsun yani kendine haa?her durum ve şeraitte çalarsın yani?görüjez bakalım nesin ne deilsin!öpüyorum mertim
Aerogatic demiş ki:yeni kayıtlar tamalandımı acaba grubu merak ediyorum.nedir durum kimden isteyecegiz demoyu öm atarsa sevinirim.
tam olarak tarzım değil ama insanların begendiği bir grupsunuz sanırım vedinlemek istiyorum.
birşey daha takıldı aklıma demoda kendi bestelerinizden warmı hiç özellikle onları merak ediyorum.neyse irtibata gecerse demo yllayabilecek arkadaş sevinirm...
mo demiş ki:bence de besteleriniz varsa mutlaka çalmalısınız,çünkü hem dinleyicinin tepkisi ölçmek adına hem de bir zaman sonra sadece cover yapan bir gruptan öteye geçmek adına bu fırsatı değerlendirin,bazen öyle gruplar oluyor ki,çok iyi cover çalıyorlar,ama iki gece dinledikten sonra sürekli aynı parçalar çalındığı için bile sıkabiliyorlar.
ben,kendileri de ortaya bir şeyler koyabilen bir grubu dinleme tarafındayım,müzik yapmak ile çalmak arasındaki farkı kapatmış olan bir grup tabii ki daha tercih edilesi.Madem sizde de bu yaratıcılık var,daha iyisini yapmak için bunu paylaşmalısınız.sonuçta çok güvendiğiniz bir besteyi bile bir grup dinleyiciye çalmak çok farklı,ilginç bir deneyim oluyor.hem de birkaç parçayı çalışıp sahneye çıkmış bir grupla kıyaslandığında beste çalan bir grup ne kadar kötü bir beste bile olsa diğerlerinden sıyrılıp bir basamak atlamış oluyor.böyle devam,başarılar.
silent_guitar demiş ki:çok klasik bence!orjinaliteyi hesaba katsana birazcık adamım!
mat demiş ki:Son sözüm,
Ben müziğe başlarken ilerde kendi müziğimi sevdirmek için söz verdim.Ucuz bir barda,bir avuç insan dinlese bile...
Grubuma bundan fazlasını vereceğini bildiğim için şimdiden teşekkürler...
silent_guitar demiş ki:ama şunu bilki ben bir zmnlar bu parçaları çalarken çok büyük haz alıodum ve eminimki sen de eğleniosundur!severek çaldığın şeyleri de insanlara sevdirirsin,hiç mrk etme!