G.O.R.A.

Yani tamam izledik, yer yer güldük fakat "süper film" "müthiş espriler" "parasını sonuna kadar hakediyor" gibi yorumlar okuyunca gerçekten şaşırıyorum. Ben aynı filmi mi izledim acaba?

Uzun uzun yazmak istemiyorum sadece bir örnek vereyim yeterli bence. "Kafa Hariç 17" "Çıkarmadan 5" yazan afişlerin çok komik olduğunu düşündüren nedir anlayamadım açıkçası. O yıllardaki erotik film furyası bilinen ve esprisi sürekli yapılan bir durum. Öyle bir sahnede de arkaya konulacak afişlerle espri yapmak akla gelecek ilk iş ve üzerinde yazan yazılar da birine sorsanız size söyleyebileceği ilk bir kaç isimden 2si.

Araştırmaya değer bulmadığım için bakmadım ama ekşi sözlükten erotik türk filmi isimleri gibi bir başlık bulup baksanız filmden çok daha önce yazılmış yazılarda aynı isimlere rastlayacağınıza eminim. Hatta daha komikleri de çıkacaktır karşınıza.

Burdan kimse ben filmin o bölümünü izlerken gülmedim sanmasın, güldüm ama o kadar. Tekrar aklıma geldiğinde çok sıradan geldi. "Süper espri abi nerden bulmuş herif bunları yaaa?" demedim.
 
zaten süper espri falan demedik, sadece arkaya bi kaç hafif espri gömmüş..onları da çevirsinler dedik..
yazdık geçtik, senin kadar düşünmedik doğrusu..

ama inan ben de, o afişlerden neden bu kadar gocunduğunu merak ettim doğrusu :D ahuahua
 
Galthor :) Sadece bir eleştiri yaptım ve o espriyi örnek olarak seçtim. Herkesin süper dediği ama aslında çok sıradan olan esprileri tek tek yazmakla mı uğraşayım? :)
Yani sadece o değil bir çok espri çok sıradandı filmde ve abartıldığı kadar da zeka gerektiren şeyler değildi.
 
Beyler siz siz olun bence filimden espirler yapmayın.. zaten yıllardır kopyala yapıştır yapan bir milletiz...reklamlardan paso replik kapıp papağan gibi konuşa konuşa gına geldi...bari Goradan alıntı yapmayalım önem gösterirsek ...sinemacılar derneği olarak mutlu vede huzurlu olacağımızdan emin olabilirsiniz iyi pazarlar...
 
gereksiz bir film,

ben çok daha kaliteli espriler bekliyordum...
___________________________________

açıkça sorıyım,

sadece küfür esprimidir??(filmde başka 'espri' yoktu zaten...)
 
Film gerçekten başarılı.Verilen parayı haketti.Cemden yeni projeler bekliyoruz.
Arkadaşlar arasında kimsin sen çık dışarı baya ünlü oldu.Helal olsun ama devletide çarpmasın.
 
Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
 
cem yılmazın katıldığı bi programda duydum bahar aylarında bi senaryo yazcakmış senaryo bi sihirbazın başından geçen komik olaykarı anlatıyomuş ve çook küfürlüymüş
 
Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
 
Geri
Üst