FM(football manager)

ben de size oyuncular öneriyim.türklerden yasin karaça cok ucuz ve genç ayrıca ibrahim akını tavsiye ederim güçleri yarım sezonda iki katına fırlıyo bi de lebohang mokoena marek heinz ve bir de stankovic bu adam dehşet oynuyo 5 maç oynasın chelsea peşinde 30 milyon sterlinle :!:
 
andre cruz bu adam bu oyunun en iyi defansı .. ama pek defans olduğu söylenemez sadece öyle yazıyo kesinlile tavsiye ederim bende gol kralı oldu...ama sakın yaşlı olduğuna aldanmayın kafa frikik korner penaltı orta yapma teknik hepsi 19-20 arası 8)
 
akinu: tim wiese kale için harika seçim ama alex sol için biraz ağır gibi geldi
danel bierofka'dan iyi bir sol açık yok oyunda

bu arada contract unprotected olayından süper oyuncular kalkıyor, göbek için de kompany ve ledley king diyorum

bu arada 4-2(mc)-3(amr - amc - aml)- 1 oynatıyorum, çok mutluyum, torres muhteşem bir adam

fiorentina ile oynuyorum bu arada...

wiese

----lahm kompany king dede



schweinsteiger cambiasso


wright-phillips diego bierofka

torres

ok kullanmıyorum
 
şu sıralar ajax ile oynuyorum.

gk.stekeleburg
dr.vanden borre(anderlect)
dl.maxwell
dc.nıgel de jong
dc.heıtınga
rm.de ridder
lm.sneıjder
dm.van bommel (psv)
amc.van der vart
sc.babel
sc.kerzhakov(zenit)
 
ButtoftheBeholder demiş ki:
akinu: tim wiese kale için harika seçim ama alex sol için biraz ağır gibi geldi
danel bierofka'dan iyi bir sol açık yok oyunda

bu arada contract unprotected olayından süper oyuncular kalkıyor, göbek için de kompany ve ledley king diyorum

bu arada 4-2(mc)-3(amr - amc - aml)- 1 oynatıyorum, çok mutluyum, torres muhteşem bir adam

fiorentina ile oynuyorum bu arada...

wiese

----lahm kompany king dede



schweinsteiger cambiasso


wright-phillips diego bierofka

torres

ok kullanmıyorum

Oyundaki bir gariplik, kalecilerin hiçbiri istikrarlı değil. Onun için 2 tane denk kaleci alıp, birinin formu düşünce öbürünü kaleye geçirmek lazım. Onun için Wiese ve Frey gibi denk iki adam aldım, çok güzel oldu.

Alex koşan AML'den ziyade oyun kuran AML olarak oynuyor bende. Schweinsteiger'de öyle. Koşturmuyorum bunları. Uzun pas atıyorlar. Zaten screenshot'da görmüşündür, ikisi de 9-10-9-10 oynuyorlar.

Kullandığın taktik Barcelona taktiği gibi. Güzel taktik. Karşı tarafı iyice sıkıştırıyor. Yine benim screenshot'larda var, Torres manyağın önde gideni. 23 yaşından itibaren deliriyor. Sol bekten top çalıp sahayı geçip, herkesi 2 kere çalımlayıp gol attığını hatırlıyorum. Tam bug'lı oyuncu o. Diego'ya kılım. Habire sorun çıkardı bende, onun yerine Francesc Fabregas'ı yetiştirdim, güzel oynadı.
 
walla cm4ten çook daha iyi detaylı gerçekçi olmuş... hiç bıkmadan oynuom... her cmde olduğu gibi yine ilk oyunumda gaziantepsporu aldım... 2m bütçeyle ligde şampiyon oldum... takım uefada oynasaydı kesin bide uefa kupası atardım... sezon sonunda 400bin dolara aldığım ali güneşi(yılın en iyi oyuncusu oldu ilk sezon) 9m'ye galatasaraya sattım... ve 800bine aldığım deniz baykara(Xanti) ali güneştende daha yi oynadı :D

4-1(dm)-3(mcr mc mcl)-2 hiç vazgeçmediğim taktik... gerets benden çaldı zaten... eğer paranız yoksa ve dmc ihtiyacınız warsa fuat usta'yı tavsiye ederim hem free agent hemde 150bine oynuo yıllık :D ve .çok iyi uzun şutları var.. sora sol kanat için tarek ettayeb... kalecei içinde burgos ve bikaçtane daha free agent yaşlılar ama kaleceinin yaşlısı caizdir :D bkz taffarel.. forvet için mm walla pek sevmem forvetleri... yatar yatar gol atarlar gıcıklar...
 
Bu arada farklı formasyonlar denerken oyunda baya işe yarayan bir formasyona rastladım. Eminim mucidi ben değilimdir, fakat paylaşmak istedim. Taktik 3-2-3-2. İki tipi var, açık oynayan defanslı ve kapalı oynayan defanslı. Kapalı örneği şöyle.

DC-DC-DC
DMC-DMC
MR-MC-ML
FC-FC

Açık da şöyle

DR-DC-DL
DMC-DMC
şeklinde

Aslında orta sahayı da kapamak mümkün MC-MC-MC şeklinde, fakat kanat seven bir insanım; kullanmıyorum :D
 
Bu arada netten oynaması gayet lagsiz(üstelik emulede açık) vede çok zevkli biz bi kaç arkadaş bir sezon takılmıştık ben fenerbahçeyle ligde şampionluğa ; şampiyonlar ligindede çeyrek finale koşarken arkadaş uefa diye yırtınıyordu zati sonrada adam baydı tabi .
 
Aynen yaşanmıştır;

2.lig genoa
15 maçta 15 galibiyet herşey cillop gibi çok güzel giderken 16. maçta berabere kalınca kovuldum! :D ibretle izledim TD'lük çok namkör bi meslekmiş
 
akinu: evet torres ben de de öyle çok gol atıyor.
hayvan

diiego'nun statları gelişmedi bende pek. passing 14, cre-dec 15, drib 16, physical hayvan yine ama amc için pek iyi değil ama genç (85lidir) geçen sene 50 maçta 18 gol 25 asist gibi bir şeyler yaptı, yok etti beni

2006 geliyor iki üç güne, hadi bakalım
 
2068?Kaç gündür aralıksız oynuyor ya?Ben daha FTP'den indirmeye çalışıyorum.Bu arada çeşitli forumlarda çalışmazsa uyumluluk modundan NT SP 4 seçin çalıştırın tavsiyesi var çalıştırıyor mu bilmiyorum.
 
genel olarak oyun çizgisini korumuş yani gayet başarılı kadrolar gıcıktı biraz bi patch indirdim rahatladım crack olayı biraz sorunlu gerçeği kolay çalıştırmak ama eskisi gibide direk no cd crack çıkmadı henüz . Bu arada ben en fazla 3 sezon dayanabiliorum .
 
Geri
Üst