Ben çok beğendim.Cracksiz çalıştı,uyululuk modunu yapınca.Hızı bayağı iyi,kadrolar iyi,herşey iyi olmuş bence.BJK ile ortalığı toza bulayayım biraz...
akinu demiş ki:Benim XP'de crack ile de uyumluluk modunu yapınca da çalışmadı..
helal olsun bu arada CM rules FM hiç güzel bir oyun degil nedense bana ruhu yok gibi geldiFatih_TheConqueror_ demiş ki:Sonunda başardım 🙂 Cm 2001 2002 de English Conference Division dan aldığım barnet ı 2009-2010 sezonunda Premiere League Şampiyonu + Champions League şampiyonu + Leagu Cup şampiyonu yaptım 🙂 Hemde sıfır hileyle. Gerçi 3-5 load save yaptım bazı maçlarda ama olsun.
4-3-1-2 taktiğim.
11 im
GK Pierini
Bret Emerton - Reynolds - Lesscot - Steven Reid
Selakoviç - Parades - Denilson
Zola tonton Mokoko
Saha - Viduka
Mokoko 65 maçta 50 gol attı.
yener demiş ki:cm2007 aldım fakat oyun inanılmaz kötü olmuş,örnek vermek gerekirse gökhan güleç oyunda mc gözüküyor,yılların sağ kanadı ali tandoğan aml gözüküyor oyunda....
Traa demiş ki:yener demiş ki:cm2007 aldım fakat oyun inanılmaz kötü olmuş,örnek vermek gerekirse gökhan güleç oyunda mc gözüküyor,yılların sağ kanadı ali tandoğan aml gözüküyor oyunda....
Ayrıca şöyle saçmalıklarda var bilmem farkettinmi Türkiye'de transferler sadece ülke içinde...
İnanır mısın Ricardinho'yu Denizlispor, Tuncay'ı Sivasspor almış ve Kezman'a talip olan tek kulüp Antalyaspor...
Dahada saçmalık varda zamanım olunca paylaşmak isterim....