Şimdi eğer ki prosesörün varsa o zaman işler biraz daha karmaşık oluyor. Senin bütçendeki amfilerin send-return olayı yok (orange hariç) , yani prosesörü kullanacaksan eğer amfinin drive'ından feragat etmek zorundasın. Bu durumda clean'i iyi, temiz, steril (eğer bulabilirsen) bir amfi alman daha iyi olur senin için, ki prosesörü tüm potansiyeli ile kullanabilesin. Onu da not edeyim. bütçen sanırım 700-800TL gibi, ikinci el lambalı bir amfi alabilirsin o paraya, senin oldukça işini görür (hatta şanslıysan sahne için bile). Beğenmezsen de bir ihtimal satabilirsin, yine paran senin olur.
Ama yanaşmak istemiyorsan da bence;
Orange ya da Vox almalısın. Orange'ın hoparlörü daha büyük ve send return'ı var, yani prosesörünü faydalı kullanabilirsin. Vox ise pratik olarak kendinden prosesörlü (ne demekse) bir amfi ve de bir adet lambası var, ama yaradığı iş meçhul. Ben muhtemelen vox'u alırdım.
Ama seni 5 sene götürecek birşey istiyorsan kesinlikle lambalı düşünmelisin. bunlar seni belki 2 sene idare eder.
Ama yanaşmak istemiyorsan da bence;
Orange ya da Vox almalısın. Orange'ın hoparlörü daha büyük ve send return'ı var, yani prosesörünü faydalı kullanabilirsin. Vox ise pratik olarak kendinden prosesörlü (ne demekse) bir amfi ve de bir adet lambası var, ama yaradığı iş meçhul. Ben muhtemelen vox'u alırdım.
Ama seni 5 sene götürecek birşey istiyorsan kesinlikle lambalı düşünmelisin. bunlar seni belki 2 sene idare eder.