20.000 TL Akustik Gitar Önerisi

• Konuyu açan Konuyu açan Emre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Emre

semre57
Merhabalar, aranıza yeni katıldım. Araştırma yaparken foruma denk geldim. İlk kez gitar almayı düşünüyorum tecrübem hiç yok, öğrenmeye de alacağım gitarla başlayacağım.

Biraz araştırdım ve akustik veya elektro akustik gitarlarda karar kıldım. YouTube’da denk geldiğim bir mağazaya yazdım. 2 ürün ilgimi çekti bana önerdiği

Cort MR710F NAT
Ibanez ALT30FM-RDB

Ibanez çok şık durduğu için epeyi ilgimi çekti. Acaba bu iki gitardan başka önereceğiniz bir ürün var mı? Asagi yukari 20 bin lira bütçe ayırmıştım. Bu bütçede sıfır veya ikinci el de olur en mantıklı seçimi yapmak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

https://www.zuhalmuzik.com/ibanez-a...aSKpYieIay-PRhmq7BEFYYY2RErlBUTz2fAlLhx2nkzH8

selamlar emre bendede ibanezin bu modeli var hem bütçene uygun hemde başlangıç için bence güzel bir gitar göz atmanı öneririm iyi akşamlar 🤘
Selamlar hocam, çok teşekkür ederim hemen inceliyorum. Benim paylaştığım Ibanez hakkında bilginiz var mıydı peki? Yine paylaştığım Cort kadar güçlü ve tok bir ses duymasam da daha sıcak bir sesi var gibi hissettim onun. Görüntüsü de çok güzel diye hep aklımın bir köşesinde ancak sadece bunlara bakarak bir alım yapmak istemiyorum. Tekrardan teşekkürler. 🙂

Geri