- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu charvel dan bana uygun bir gitar çıkar mı nasıl bir markadır abiler bilenler @hackeiommi 🙂
Bak Şevkeeeet!Hala sallıyor bağa ellam, elbet bir gün amfi neyim alırsın sen.
![]()
Bak Şevkeeeet!
La bebe, Soldano'nun trafosuyla döverim seni.Şevkeeet Şevket! Ne vaar? Sanki elalemün malında gozümüz var, kem gozlüyük sanki 😀
La bebe, Soldano'nun trafosuyla döverim seni.
Tamamdır!Sen al da Mesanı, o zaman gorüşürük 😀
2012'de denemiştim sanırım.Parasını hakeden bir gitardı ancak o zaman dolar baya düşüktü.Charvel desolation dc2 hakkında bir fikri olan varmı peki
Anladım usta teşekkürler benim görüntüsü çok hoşuma gidiyor ben st2 denemiştim sesi çok güzel gelmişti o zamanlar roland cube amfide bile tam istediğim gitar aslında dc 2 ama türkiyede satan bi yer yok gibi2012'de denemiştim sanırım.Parasını hakeden bir gitardı ancak o zaman dolar baya düşüktü.
Anladım usta teşekkürler benim görüntüsü çok hoşuma gidiyor ben st2 denemiştim sesi çok güzel gelmişti o zamanlar roland cube amfide bile tam istediğim gitar aslında dc 2 ama türkiyede satan bi yer yok gibi
Eyvallah çok teşekkürler
Yanlış 😀İngilizcem çok yetemedi usta az çok anladım gibi ama variation 3 ve variation 4 hoşuma gitti
Ben ney seçtim usta tarz olarak 😀 blues falan olmasın aman 😀Yanlış 😀
O konfigürasyonlardan yürümen gereken 1 numaralı olan 😀
Seninki biraz jazz'a kaymış 🙂Ben ney seçtim usta tarz olarak 😀 blues falan olmasın aman 😀
Yapma yav 😀Seninki biraz jazz'a kaymış 🙂
Bir şey olmaz henüz kurtarılamayacak gibi bir durum yok. 😎Yapma yav 😀
Eyvallah da önceden de söylemiştim ibanez cort ve epiphone sevmiyorum 🙂Bak sahibini tanımam etmem ama şu gitar fena değil gibi fiyat/performans olarak:
Satılık - Ibanez Rgr321ex