Hünkâr Bile Beğendi (Punk) - Ankara

Dün geldik sizleri izlemeye. Gerçekten eylenceli bir grupsunuz. Sahneniz güzel. Seyircilerin çoğunu tanıdığınızdan mıdır bilmiyorum sahnede çok rahattınız ve seyirci ile iletişim gerçekten güzeldi. Bu yönünüze taktir ettim. İzninizle birde eleştirim olacak. İlk kez izledim belki ben yanılıyorumdur ama vokal şarkıların sözlerini net söylemiyor gibime geldi. Hepsi birbirine giriyor sanki. İnternetten kendi besteniz olan katil i de dinledim o kayıttada sözler hiç anlaşılmıyor ama güzel bir beste olmuş elinize sağlık. Fakat sesine diyecek birşeyim yok dediğim gibi kelimneleri biraz daha net söylersen gerçekten iyi bir vokalsin. Neyse yapıcı bir eleştiri yapmaya çalıştım. Umarım herşey güzel olur. Tekrar izlemeye gelicem. Kolay gelsin arkadaşlar... :D
 
abii ilk yarıya kaldım amaa.. cok eglendiim should I stay Should I go ... super olduu!! :) izlediiiim en komik s.ç.ıştı yanii :) :) neyse haftaya grrsrzz hrld !!!
 
Mert_The_gitar demiş ki:
Dün geldik sizleri izlemeye. Gerçekten eylenceli bir grupsunuz. Sahneniz güzel. Seyircilerin çoğunu tanıdığınızdan mıdır bilmiyorum sahnede çok rahattınız ve seyirci ile iletişim gerçekten güzeldi. Bu yönünüze taktir ettim. :D
saool, bekleriz her hafta, daha da iyi olucak herşeyy
 
Heheh kaşla göz arasında türkçeyi katletmişim yönünüze taktir ederek. :D Haftayada Ömerin yanına karışır geliriz izlemeye büyük ihtimalle. Görüşmek üzere...
 
cumartesi gecesi yaklasıyor!!!
hünkâr bile beğendi dinleyicileri, tekrar tepinme hoplama zıplama dağıtma eğlenme zamanı!!!
yeri bilioyosunuz Beklioruz...
 
EYY AHALİİİİ


Cumartesi Akşamı hava sıcaklığı 6dereceye kadar düşçekmişş ve yağmur beklenioo...
o zamaaan cumartesi gecesi sokakta içmeyi düşünen herkeşleri Vino Bar'a bekliorussss... giriş beleş Hünkâr'larla eğlence beleş..

:LOL:
 
hünkarın fermanıdır:
tekrardan vinodayız her cumartesi oldugu gibi
gelmeyen toptur tüfektir
ayrıca sözlern anlasılmaması benden deil mixerin pek kalite bişi olmamasından dolayıdır

yeni haber...
aynızamanda deep focusta vokal yapmaktayım salı günü yolcuya beklerm
 
Yaa kac gundur aklimda ama bi turlu gelemedim su programiniza.Ama islerim hallolsun soz ordayim.Bu arada arif konturum yok arayamiyorum msj atamiyorum.Kusura bakma...Organizator bi arkadasa senin msnine verdim.Umarim konusabilmissinizdir..
 
walla yildirim kimse konusmad1 benle yani yok arayan soran...gelcez diyosunuz hakketen pek gelen giden yok.ama aceleside yok kacm1yoruz her CUMARTESi VINO PUBday1z..

bide kardes grup laf1n1 kullanmay1n..kimle kardes grup olsak sonunda birbirimizi g1rtlakl1yoruz..oyüzden arkadas grup diyek biz buna .eewet ööle diyek:)
 
Geri
Üst