Hünkâr Bile Beğendi (Punk) - Ankara

26 Şubat Cumartesi günü Black Tooth/Djiin Stilo ve Karaleke Biziz Rock Barda. Biziz Rock Bar Tunalı Hilmi Caddesi'nde Mc Donaldsın karşından.
Kapı Açılış: 14.00

Metal keyfi yaşamak istiyorsanız, Cumartesi Biziz'de olun...
 
simdi sorarsiniz barfly nasıldı diye??
olmadı calmadık bisürü aksilik peşpeşe geldi sinir sistemim çöktü kargaşa oldu.
konsere bizi seyretmeye gelipte giriş parası içinde patlayan herkestn af diliyorum.
eleman degisikligine gitcez büyük ihtimal ve böylece artık aksilik yaşanmiyacak...
birdahakine telafi edecez ben söz veriyorum hünkâr bile beğendinin vokali olarak...
 
dogrudur vardır yaş sınırı.herşey olabilir orda.bidahaki konser nezman tam zmanı belli degil ama bu degil öbür hafta sonu olcak.şimdiden bişey sölemek istemiyorm cünkü bu hafta tam 3 konsermiz iptal oldu çeşitli nedenlerden ötürü.
gönül ister izlemek isteyenleri sık sık mutlu edelim cok konser vermek suretiyle.ama ne olacagı hiçbir zman belli olmuyo.
 
yaw valla cagrı elinden geleni yapmaya calıstı.bizden önceki grup burnundan kıl aldırmadı.tabi suc kimsenin degil.güvendigimiz adamın bizi iki dakkada satması herşeyi altüst etti..cagrı sagolsun harbiden ama kısmet degilmiş maalesef...
 
arkadaslar konser yok bu aralar... baya yok!!
olursa haberiniz olucak mutlaka...
hem yeni besteleri oturtmaya çalışıoruz biraz daha bekleyin.. konserlerde görüşmek üzere sağlık ve esenlikler sizlerle olsun.
 
sevgili hünkâr bile beğendi sevenleri.harbiden bu ara yeni beste ve kayıt işleriyle ugrasalm diyoruz üstüne birde yeni bir eleman aldık gibi onun uyum problemini aşmasını bekliyoruz ama konser cıkarsada hayır demicez.bekleyin ilk seferde hemen haber vercem.
 
bu arada ozanla birlikte bi akustik grup işine soyunuyoruz sadece ikimiz olcaz.ama yine eğlenceliyiz:)
grubun türü daha yumuşak olcak adını daha koyamadık du bakalım ne olcak...
 
iştee beklenen an cok yaklaştı.hünkâr bile beğendi aciyip kallavi bir demo cıkarmaya hazıranıyor.hafiften kayıtlara başlıyoruz önümüzdeki hafta...
konsere gelenlere beleşe dagıtcam valla ehehe..
 
Geri
Üst