ben de almayı düşünüyorum zaten ya.. bize para değil, insanlık lazım.. 😂Yanlış olmasın, arkadaş üste para vermeyi düşünmüyor🤣
Santa'nın kendisine satacaksanız onu bilmem tabi...
ben de almayı düşünüyorum zaten ya.. bize para değil, insanlık lazım.. 😂Yanlış olmasın, arkadaş üste para vermeyi düşünmüyor🤣
Santa komisyon eklemesi umarım üzerine 😅Yanlış olmasın, arkadaş üste para vermeyi düşünmüyor🤣
Oraya gidip böyle giyinse bir arkadaş. Bir güzel trollesek milleti 🤣Santa siparişleri Antalya Derme gümrüğe geliyormuş ve ren geyiği boynuzu gibi süs şapka takan gümrük müşaviri ile çekebiliyormuşsun sadece...
geyik falanYanlış olmasın, arkadaş üste para vermeyi düşünmüyor🤣
Tuğçe Kazaz 2023 yılında dolar 4-TL'ye düşecek. Düşmezse yüzüme tükürün dedi.Asgari ücret artışı ve enflasyon konusu ayrı da.. seçim hesabı ile ciddi baskılanan kur bir noktada faiz artışı olsa da olmasa da yani seve seve ya da ... denge noktasını bulacak. farklı hesaplara göre bunun 22-23 veya 24-26 bandında olduğu ortak görüş. 2023'te almayı düşündüğünüz şeyleri alabileceğiniz en ucuz fiyatlar belki de bugün.
Hadi toplanın arkadaşlar, hep beraber tükürelim 😎Tuğçe Kazaz 2023 yılında dolar 4-TL'ye düşecek. Düşmezse yüzüme tükürün dedi.
4TL de ne durdurdu acaba? Neden 1 TL demedi 😂.Tuğçe Kazaz 2023 yılında dolar 4-TL'ye düşecek. Düşmezse yüzüme tükürün dedi.
Canım 3'e kadar jöleli kullanmıştı hakkını. Bu da taksimetreyi 4'ten açıyor işte 🤣🤣4TL de ne durdurdu acaba? Neden 1 TL demedi 😂.
Lanet derken olumlu anlamda sanırım 🤓😎Kendime yılbaşı hediyesi, Headrush Mx5 ile başladım. Alet lanet çıktı.
Stoklara girince bir Frfr 108.
Yaza doğru da bir Usa Strat'a niyet bozsam da büyük ihtimalle başka bir ntb Jackson gelecekmiş gibi hissediyorum.
Evet olumlu 😅 Prosesör teknolojilerinde 8 yıl geride kalmıştım. Preamp kalitesi ve power amp simülasyonlarında çağ atlanmış resmen.Lanet derken olumlu anlamda sanırım 🤓😎
Ben de Pedalboard alıyorum, yarın elime geçmiş olur. Dehşet lanet birşey bekliyorum