Geleceğe not..
Daha zorlu geçecek 2025 yılı için hayalleri dökün bakalım 🎸🥃
Daha zorlu geçecek 2025 yılı için hayalleri dökün bakalım 🎸🥃
bir tanecik bundan, belki bir tane petrucci wah
@jukejoint üstatta fazla lamba olabilir.Evh 5150 III 50w,
3 adet preamp lambası,
2x12 mesa kabin,
makul bir fiyatta bulabilirsem belki 2025 sonuna doğru hh konfigürasyonlu,24 perde amerikan bir jackson soloist,
Bir adet semi hollow nispeten uygun bütçede bir es335 alternatifi şeker oğlan gitarı,
vakit ve imkan yaratabilirsem armoni,teori ve klasik gitar üzerine özel ders,
daha büyük boy bir kitaplık(ya mdf'den kestirip mahalle marangozuna yaptıracağım ya da İsveç köftecisine uğramak gerekecek),
Revell'in birkaç tane uçak maketi kiti,
Richard Feynman'ın fizik derslerinin 1 ve 2'inci cildi,
Umberto Eco'nun felsefe tarihi serisinden de birkaç kitap,
İş bankası biyografi serisini de toplamak istiyorum ama bu şartlarda sanırsam pek muhtemel değil.Bazı kısımlarda gerçekçilikten uzaklaşsam da imkan buldukça sene içerisinde almak istediklerim bu liste şeklindedir.Bakalım ne kadarını toparlayabileceğim ben de bilemiyorum.
hatta öyle ki aklımda manyetik kapağını çıkartmak vardı alınca ✌🏿Bu kadar mı benzerlik olur, Mooer GTRS
Eldeki gitarları eritemeden birşey almam çok mümkün değil.
Eldeki gitarları eritemeden birşey almam çok mümkün değil.
Ben de öyle diyordum üçüncü gitarı alırken 😁😆😂Eldeki gitarları eritemeden birşey almam çok mümkün değil.
Evde çocuk sayısından fazla gitar var. Yoksa konu gitar değil 🤣Ben de öyle diyordum üçüncü gitarı alırken 😁😆😂
Hepsinin flüdü varmış, kaç para ulan flütEvde çocuk sayısından fazla gitar var. Yoksa konu gitar değil 🤣
Kıskanıyorlar 🤣🤣
Sende haklısın.Vallahi hayal etmek de istemiyorum, çünkü hayal gerçekleşmeyince daha da üzülüyorum. O yüzden gerek yok.