Senkoptaki indirimler bitmiş her gitar %15 20 zamlanmış oldu. Fazlasıyla üzdüSchecter Sls E1 hayalim var.Bir tane de Fujigen hss strat alırsam çok iyi olur.
Ramazan yaklaşıyor abi, lazım olur.uzun bir aradan sonra tekrar davula aşerdim... 2025 içinde Roland TD-17 veya fiyata göre üzeri bir şeyler gündeme gelebilir ...!!!
Merak eden olur mu bilemem ama işin ilk kısmını tamamladık şu an için. Genç bi tıbbiyeli olarak forumdaki diğer tıbbiyeli abi ablalarıma selam olsun. Ave için de para biriktirmeye devam ediyorum, sene sonuna kadar olur mu bilmem ama bi ara olacak 🙂. Şu an için 1/2 durumdayız en azındanİstediğim bölümü kazanmak. Bi de olursa Aveguitars'a bir adet custom gitar yaptırmak
Yolun açık olsun,Ave yi de bu başlıkta paylaşacaksın..Merak eden olur mu bilemem ama işin ilk kısmını tamamladık şu an için. Genç bi tıbbiyeli olarak forumdaki diğer tıbbiyeli abi ablalarıma selam olsun. Ave için de para biriktirmeye devam ediyorum, sene sonuna kadar olur mu bilmem ama bi ara olacak 🙂. Şu an için 1/2 durumdayız en azından
Eyvallah abi, bi gün karşılıklı da çalarız ave'yi umarım \m/Yolun açık olsun,Ave yi de bu başlıkta paylaşacaksın..
Hocam bu başlığı açalı 8,5 ay oldu istediğine ulaşabilen var mı?Yolun açık olsun,Ave yi de bu başlıkta paylaşacaksın..
Olmaz mı. 10 gitar, 2 kafa amfi, 3 manyetik seti, preamp-ekolayzir pedalı ve başka da biraz ıvır zıvır. Bir süre birşey almam...Hocam bu başlığı açalı 8,5 ay oldu istediğine ulaşabilen var mı?
Hocam şaka mı yapıyorsunuz?Olmaz mı. 10 gitar, 2 kafa amfi, 3 manyetik seti, preamp-ekolayzir pedalı ve başka da biraz ıvır zıvır. Bir süre birşey almam...
Yo, gayet ciddiyim. Hatta gitar sayısı 11 de olabilir, emin olamadım şimdi, her saydığımda farklı bir sonuç çıkıyor. Manyetiklerin ikisini de taktiramadim henüz, benim luthier hep yoğunmuşHocam şaka mı yapıyorsunuz?
Kardeş sen ne yapmışsın ya,valla helal olsun👏Yo, gayet ciddiyim. Hatta gitar sayısı 11 de olabilir, emin olamadım şimdi, her saydığımda farklı bir sonuç çıkıyor