Semperfi Dün 23:11 #81 gokhanakcagoz demiş ki: Bak kaçmaz bu. Hepsini görmek için tıklayın... Abim ben de inanılmaz gaza geldim. Heyecanla bekliyoruz \m/
gokhanakcagoz demiş ki: Bak kaçmaz bu. Hepsini görmek için tıklayın... Abim ben de inanılmaz gaza geldim. Heyecanla bekliyoruz \m/
gokhanakcagoz Bugün: 01:37 Konu Sahibi Konu Sahibi #82 Semperfi demiş ki: Abim ben de inanılmaz gaza geldim. Heyecanla bekliyoruz \m/ Hepsini görmek için tıklayın... Yeni yayınladığı single “Templars” yine power metal marşı gibi olmuş,beğendim.
Semperfi demiş ki: Abim ben de inanılmaz gaza geldim. Heyecanla bekliyoruz \m/ Hepsini görmek için tıklayın... Yeni yayınladığı single “Templars” yine power metal marşı gibi olmuş,beğendim.
Semperfi Bugün: 08:03 #83 gokhanakcagoz demiş ki: Yeni yayınladığı single “Templars” yine power metal marşı gibi olmuş,beğendim. Hepsini görmek için tıklayın... Aynen oyle abi. Çıktığından beri her gün dinliyorum. Matematik çalışırken akıyo
gokhanakcagoz demiş ki: Yeni yayınladığı single “Templars” yine power metal marşı gibi olmuş,beğendim. Hepsini görmek için tıklayın... Aynen oyle abi. Çıktığından beri her gün dinliyorum. Matematik çalışırken akıyo