Hair (60-70's Rock'N Roll) - Ankara

uzun zmandır bılgısayardan yoksunum ve anca vakıt bulabıldım bıseyler yazmak ıcın....
Golge konserı ıyıydı yolcu da ıse mukemmeldınız.... alpercıgımın ılk konserını hatırlıyorum yada emrecanla guwenın ılk studyolarını.... aslının bas derslerını.... erenı de duyardık hep gazıde efsane bı davulcu var herıf gokgurultusu sesı cıkarıo dıe...:) ama 1mayıs gecesı ole bı konser oldu kı nerdeyse muzık yasamlarının basından berı bıldıgım tanıdıgım kımı zman yanlarında kımı zman arkalarında kımı zmanda sahnenın en onunden takıp ettıgım sevdıgım saydıgım arkadaslarım canlarım ortalıgı mahvettıler.... Yolcuyu ınlettıler.... mukemmel bı konser mukemmel bı grup ve artık olması gerekenler olacak sızın ıcın.... yolunuz acık zaten o yuzden acık olsun demıyorum 12 serıtlı otoban gıbı olsun yolunuz:)))))
Bahar senlıgınde gene en onunde olcam..... sızı cok sevıyorummmm......

Not.Ripperi beklıorum senlıkte! calmayık dıosanız artık alternatıf parcam da var 'when a BLIND man cries'
 
hemen serkanın arkasına da ben kaynıyım...süper şeyler duydum ya!way efendim yolcu da program olabilirmiş yok efendim ODTU şenliğnde konser falan...helal olsun beeahh...hep destek tam destek,arkanızdayız....başarılar...
 
hair olarak geleceği parlak bi grupsunuz arkadaşlar:) , henüz birkere dinleme imkanı buldum, soundunuz ve şarkılarınız çok hoş ayrıca vokalinizi de çok başarılı buldum. umarım önümüzdeki performanslarınız kaçırmam. bahar şenliklerinde mutlaka izliycem sizleri. başarılar şimdiden..
 
burcu hanım "since i've..." aklımızda en yakın zamanda olcak ayrıca ben de özel olarak HIM çalcak grup kurcam tmm? :)
ve.."erotmania" beğendiğsen ne mutlu bize. şenliklerde tanışma fırsatı buluruz umarım.
hoşçakaln
 
odtu konseri

afismetu.jpg
 
ehue bugün dinledik ellerinize sağlık arkadaşlar. fakat konser için seçtiğiniz şarkılar keşke daha hareketli olsaydı.. rapor yazma telaşından fırsat bulup geldik ama eğlendik ... neyse bidahaki performanslarınızda görüşmek üzre. bu arada erene bi mikrofon yerleştirin davulun başındayken eşlik etsin var potansiyel, duramaz yakında vokale geçer yoksa :LOL: başarılarr arkadaşlar.
 
biraz geç yazıyorum ama panayır konseri çok eğlenceliydi... biraz daha hızlı parçalar seçilebilirdi ya da slow parça tercihi child in time'dan yana kullanılabilirdi sanki :roll: :roll:

aslıcımmm aldın mı amfiyi??? konserde dikkat edemedim ama... sanki ööle bişiile duyuyo gibiyimmm.... bizim gazideki konser de iptal olunca o gün verdim kendimi alkole birazzz... :) bi yerde konser ayarlayalım bi ara.... çıkalım arka arkaya çalalım fln ;)
 
Bizi gaza getiren Eren ve arkadaşlarına kocaman selamlar:) ve.......
Odtü konserinize gelemedik bir türlü ayarlayamadık zamanı ama umarım yakın zamanda sizi dinleme şansı buluruz.
 
Şenlikte program sarktığı için erken indiniz, ama konserden sonra suratınızı asmanızı gerektirecek kadar berbat değildi performansınız. Aradaki küçük hatalar göz ardı edilebilir bence. Yola devam... Başarılar
 
Yolcu da dinlemiştim..Gayet keyifliydi,repertuar çok iyi arkadaşlar,odtü deki destek için teşekkürler...
Birlikte yolcu benzeri bişyler yapsak keşke,Erene selamlarr Serkan-Echoes
 
Hey HAİR! Yane kıl tuy grubu:p yok mu buara bı organızasyon sole bı konser kurtlarımızı dokturecek kafaları sallatacak bıseyler..... beklıorum 4 gozle.... Valla bole agırdan alırsanız yenı grupla gecerız sızı:) haberlerınızı beklıyrouz....
 
Geri
Üst