Hair (60-70's Rock'N Roll) - Ankara

Ahmet'cim davulcu problemini asar asmaz su besteleri bi duzenliyip kaydetmek istiyoruz. ama yakinda bu problemimiz de kalkacak gibi gorunuyor, ilana birsuru cevap gelmis, umarim istedigimiz gibi birini bulabilecez iclerinden :)
Hair dinleniyor, yarinki Rocks 'N konserine bakalim simdi :D
 
Hair Reloaded

Baya uzun bir aradan sonra Hair tekrar biraraya geldi 8) 8O ;)
Sezonun ilk konserini bugun ODTU Rock 'N Blues Gunleri kapsaminda saat 14:00 te verecegiz. Biraz gec oldu duyurmak icin ama yine de gorup okuyanlari bekleriz :p ;) :roll:
 
her ne kadar ses sistemi çok kötü olsa da ve klavyenin sesini hiç duymasak da, hem sahne şovu, hem de çaldığınız şarkılar bakımından oldukça keyifliydi, en sondaki davul solosu da zaten olayı bitirdi :) hair'ın tekrar birleştiğini görmek güzel bundan sonrası için başarılar..
 
Kötü bir ses sisteminde çalınan müzik de güzel olmaz. Hem ses sistemine berbat diyip hem de grubu övmek oldukça saçma bir mantık.

Hair süperdiniz, elinize sağlık.(Klavye de oldukça iyi duyuluyordu.) Başarılar..
 
Biz grupların nedir bu ses sisteminden çektiği? Neyse biz bugüne gelelim.
Hair'ı tekrar bir arada görmek çok güzeldi, çok keyifliydi. Bizler çok eğlendik, her şeye rağmen güzel bir performans oldu. Gitarın teli kopmasaydı :( kapanış dahada da güzel olacaktı eminim. Teker teker ağzınıza, elinize,ayağınıza, yüreğinize sağlık :alkıs :taptim
En kısa zamanda tekrar aynı sahneyi paylaşmak dileği ile... :elsalla
 
hair'i tebrik ediyorum. uzun zaman sonra sizeleri beraber görmek çok güzeldi. daeron sana katılmıyorum. arkadaşların güzel çaldığını en azından görerek söylüyoruz ama çıkan ses, miksaj vs. pek de iyi değildi. zaten konser başında ben de arkadaşlara uzaktan da olsa anlattım biraz. ama olsun önemli olan onları görmekti :) :)
 
olmaz mı rahme?? :D
hair bitanedir walla, cok severim insanları da ayrı ayrı....
sorsaydın söylerdim ben,
erencim sen bi elime düş benm bak neler denicem üstünde,
güzel haberlerim var sana haaa, ulaş bana okursam bu sayfayı..
başarılar hair, her nerede yaşanıyor ve yaşatılıyorsan... :D
 
Selam mithra, selam crizzy... :) Yorumlarınız için gerçekten çok çok teşekkürler, (kendi adıma) gerçekten çok mutlu oldum.. :oops: Malesef bu aralar düzenli olarak çıktığımız biryer yok çünkü 6 aydır grupça bir arada değildik ve haliyle 6 aydır verdiğimiz ilk konserdi bu... Ama simdi yine birlikteyiz ve umuyorum tekrar sıklaşıcak konserler... Tekrar teşekkürler :roll: ;)
 
Perşembe günü bizim içinde çok keyifliydi. Sizi ilk kez izledim. Repertuvarınız çok hoşuma gitti. Grupta en çok vokalist dikkatimi çekti. En kısa zamanda yine aynı sahneyi paylaşırız umarım.
 
he alper,
bu arada sesinin methini çok duydum,
dinlemeyi de cok isterim,
ilk sahnende bana bi haber ucurabilirsen cok sevinirim...
iyi bak kendine, görüşmek üzere...
 
nefes_afis_19.03.2006s1.jpg
 
:roll: of evet çok güzel olcak. en azından kendi adıma söyliyeyim, çok eğlencem. gerçekten oyun ve echoes zaten gidip dinleyip eglenilcek iki grup bi de üstüne biz de çalcaz. ama bu nası bi gazdır ki aynı afişi bana 5 kere post ettiriyo =)

bu arada afiş için oyun grubundan esat a teşekkür ederiz
 
Hair'ı bikaç kere dinledim ve çok keyif almıştım çok eğlenmiştim repertuar müthiş ve bu kez birlikte çalıcaz,çok güzel geçecek eminim..Rock'n Rolllll...!!
 
şu pazar gelsin artık.. çok keyifli bir gün olucak. Rock'n Blues'da ilk defa dinleyebildim sizi ve çok keyif aldım.
bide esat cidden süper afiş hazırlamış
 
Geri
Üst