Mat

Eyvah eyvah...
Neyse, biz elimizden geleni yaparız, Şafak Ongan, Güven Erkin Erkal gibi isimlere güvenirim ben, gerisi herkesin kendi vicdanına kalmış, elden bir şey gelmez...
 
Yosun şarkısı, kesinlikle muhteşem; hem klip hem müzik bakımından. Ben nispeten Türkçe rock'a daha açık bir insan sayılırım, ama kardeşim diyebileceğim arkadaşım değildir; o bile "Helal olsun Mat'a" gibi bir yorumda bulunduysa, artık siz düşüneceksiniz.

Materyalinize ulaşabilirsem daha ileri yorumlarda bulunacağım, aynen devam edin diyorum; böyle gruplara çok ihtiyaç var (sert olmaktan korkmayan ve sert olmak diyince de grindgore ya da death metal yapmayan gruplardan bahsediyorum)... bence.
 
inşallaaaaaaaaaah.vallahi demo harika.en son şarkı götür beniydi sanırım.ya dinlerken öyle bir garip oldumki sanki bana itafen yazılmış gibi.felaket güzel arkadaşlar MAT'in demosunu dinlemeyenler mutlaka edinsinler internetten filan indirsinler ya ne bileyim işte.mutlaka dinlesinler şarkıları.
arkadaşlar canlarım benim bütün güzel dualarımız sizlerle ...herşey sizin için....
sizi çok sedim vallahi kim ne derse desin
 
10. Tuborg Roxy Müzik günlerinde ikinciliği aldık! O gece orada olanlar başta olmak üzere (Sunucuya bile en iyi seyirci desteğine sahip grup diye söz ettirdiniz bizden ;) ) bize destek olan herkese teşekkürler
 
Roxy adına üzüldüm.Neyse başka yarışmaya(birde yosun adlı şarkınızın nakaratı bizim farklı bir hayat diye bir bestemiz var onun nakaratına çok benziyo nasıl oldu anlamadım...) (':(')
 
Yaa Abicim ben Yosun Klibini Bir kere izledim ve Yemin Ediyorum Resmen Çarpıldım Ama bi Daha o klibi göremedim.Klibin Döndüğü Belli bi Kanal var mı (Ben Dream Tv'de İzlemiştim).Bu arada Gerçekten Süper bi Sound Yakalamışsınız İnşallah Yolunuz açık olur ve İyi yerlere gelirsiniz.Bizde böylece Gerçek Müzik dinlemiş oluruz.
 
Geri
Üst