KaraLeke (Heavy Metal) - Ankara

Tabi bu arayışlar sürerken grup öylece yerinde saymayacak , repertuardaki parçalar yüzlerce kere tekrar edilecek , yeni şarkılar dahil edilecek ve aranan eleman bulunduğu zaman enstrümanlar açısından (yeni parçalar için) sorun kalmamış olacak. Iron Maiden yönüne doğru iyice kayacağımızı müjdeleyebilirim. Aradığımız vokal (inşallah) de bu yönde olmalı.
 
serkan_syrr demiş ki:
bır de bascı arayışı var karalekenin yanlış bilmıyorsam...işiniz zor olacak ama umarım en kısa zamanda yine izleyebilecegız sizi...
sunu da belırtmeden geçemeyecegim...ilk kez dinlediğim parcalar için bence iyi bı performans sergiledim...canın dediği de doğru konserden once sadece 2kez çalışabildik

basçı konusunda; mevcut basçımız bir süre müziğe ara vermek zorunda ve bu ara sonunda tekrar grubumuza dahil olacak. Ama kendisi ile son kez konuşmadan bu konuda bir eleman aramanın doğru olmadığını düşünüyorum.
 
Vokal arayışlarımız tüm hızıyla sürüyor. Uygun ve kafamıza yatan kişiyi bulduktan sonra elimizde bulunan 2 besteye son şeklini vereceğiz. Hafif melankolik bestelerimizi ilk konserimizde çalacağız.
 
Karaleke ne mi yapıyor?
Basçımız geçici bir süre müziğe ara verdi ve kendisi yerine grupta bir süre Sercan arkadaşımız bas çalacak.
Ayrıca Karaleke'nin vokal arayışları sürüyor. Bazı kişilerle bu konuyla ilgili görüşmeler yapılacak ve en kısa sürede yeni bir vokal bulunacak. Ardından tekrar konserlerle karşınızda olacağız...
 
Sercan sadece bir davulcu değil , ilk stüdyo çalışmamda kendisiyle birlikte gitar çaldık, arasıra davulu bırakıp eline gitarı alır takılırız birlikte, şimdi de grubumuzun geçici bascısı oldu. Kendisine başarılar diliyoruz...
 
emrevbas demiş ki:
sercan davulcu değil mi yahu, kut cobain e benziyen sercan değil mi???? eğer o ise selamlar sercan a....
EMRE

Sercan'ın basçı olarak yeterli olacağını düşünüyorum. Geçmişte solo gitar çalarak da konsere çıkmıştı sanırım.
Sercan benim şu ana kadar çalıştığım basçıların çoğundan iyi, tabii Mert'i ayrı tutarsak. Ayrıca kendisinin kulağı ve davulculuğu ile bass davul uyumunu iyi yakalacağını düşünüyorum. Açıkları olsa bile bunları bir şekilde kapatacaktır.
 
Bu arada söylemeden geçemeyeceğim, bugün yeni bir beste yapmaya başladık, bitti sayılır fakat birkaç küçük trafik sorunu var. Ayrıca üzerinde biraz daha uyumlarla ilgili çalışmamız lazım. Umarım en yakın zamanda hazır edip karşınıza çıkacağız bestemiz ile.
 
12 Mayıs Perşembe Saat 14.30'da KaraLeke Gazi Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Bahar Şenliği'nde sahne alacaktır. Girişler ücretsizdir.
 
Hadi bakalım Can konuştur webmasterlığını , şöle güzel bi sayfamız olsun. Vokal konusunda da inşallah artık arayışlarımız sona erer bu sefer. Kafiye güzel oldu bu arada... :)
 
Konser saatimizde ufak bir değişiklik olmuştur. 12 Mayıs Perşembe Saat 14.00'de KaraLeke Gazi Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Bahar Şenliği'nde sahne alacaktır. Girişler ücretsizdir. Siz gene de saat 13.30 gibi orada olun ;)
 
Geri
Üst