KaraLeke (Heavy Metal) - Ankara

allah utandırmaz umarım ama çok fazla bir şey de beklemeyin bizden, diğer grupları izleyin keyfinize bakın konserde... :)
 
konserde 200 kişinin olup... turkrock'tan gelenin olmaması iyi bişi bence ;) ben çok eğlendim... ama ayrı ayrı dedim size.. buradan da söliyim...
biraz daha hareket lazım sahnede... hadi bakalım ...
 
İlk defa bir metal müzik konserinde bir miktar Odtü Müzik Toplulukları belirtisi vardı galiba :)

Bence Karaleke'nin en iyi konseriydi bu, hiç Karaleke konserine gitmedim önceden ama Can saolsun videolarını izlemiştim :D

Açıkçası eskiden Karaleke grup olma yolunda ilerleyen bir gruptu, şimdi daha çok iyi bir grup olma yolunda ilerleyen bir grup izlenimi verdiler.

Can'ın genel metronom sorununu çözdüğünü düşünüyorum ben artık, ama atakların her birine teker teker çok iyi çalışması lazım ki atak sonunda ritm kaçırmasın di mi :D

Onur'un yanlış bilmiyorsam ilk konseriydi, sahnede çok fazla hareketli olduğunu düşünmesem de sağlam bir sahne duruşu vardı ve bence görevini çok iyi yaptı. Karaleke'nin ilerlemesinde büyük payının olduğunu düşünüyorum.

Zafer pek gününde değil gibiydi, en çok dikkate batan şey bendlerinin genelde detone olmasıydı galiba kendini iyi duyamıyordu.

Karaleke'ye tavsiyem grup olarak çalışmalarının yanında bireysel olarak çaldıklarına da biraz daha dikkat etmeleri. Ve çalarken birbirlerini biraz daha fazla dinlemeleri :)


Tebrik ediyorum elinize sağlık, kolay gelsin :)
 
Geri
Üst