Rind

Yorumun için teşekkür ederiz ancak bizzat hit olabilecek, popüler müzik yapma gibi bir hedefimiz yok işin aslı. Yalnız gel gör ki DooM çalacak gençlerden oluştuğumuzu da zannetmiyorum. Yani hayali bile hafif... Şey... Öyle... :)
 
madxcan_die demiş ki:
sitenize baktım ve bir iki parçanızı dinledim ve popüler hit parçalar yapıyorsunuz iyi fena degilsiniz ama benim tercih ettigim tarz ve soundlar ve yorumlar degil, olursa metal olsun doom olursada hiç fenada olmaz :)

herkes doom yaparsa olmaz tabii. Bu yorumu senin gibi usta bi müzisyenden duymak beni gururlandırdı :) teşekkürler.Ama Metalmiş Doom muş Siz varken ne haddimize..Yinede birkez daha teşekkürler...
 
Hemen bir haber:

Artık bildiğiniz üzere, Her Perşembe Tunalı, Biziz Rock Bar'da sahne alıyoruz. Ancak, ufak bir aksaklıktan ötürü,

22.Mart Perşembe gecesi sahne alamıyoruz. Bu haberi üzüntüyle bildirir, hemen sonraki Perşembe tüm sevenlerimizi bekleriz.
 
Hastasıyız ezelden :) !

Depremin o kadar beklediğine deydi, fişşşek gibi bir demoda rokkket gibi şarkılarla geri döndüler , başarılarının devamını filanda dilemiyorum çünkü devamı gelicek bunu biliyorum.
 
ilk defa dinleme şansım oldu ve harikasınız ne diim yani:) özgürüm klavyeye çok yakışion ya :p ayrıca can sarıları hatırlatma:)) başarılar yolunuz hep açık olur inş:)
 
Videolar harbiden süper olmuş, çekenin cidden ellerine sağlık. Çaldığımız çerçevede tertemiz duyuluyor herşey, çok teşekkürler..

Yanına kar kalmasını istemedim, o yüzden yazıyorum: YouTube'daki artniyetli eşşeğe de teşekkürler! ;)
 
Geri
Üst