Kılçık (rock) - Ankara

cumartesi günü uşaktayız.. uşak festivalinin 4. günü sahne alıcaz..buarada yakında güzel haberlerimizi bekleyin :D görüşmek üzere...
 
besteleri dinledim uzun zmaandır ilk defa müzikten bu kadar zevk aldım..
yarışmanın birincisi olsanız da olmasanızda bu yolda devam edin bence.
Çokkkkkk kalitel,eneteresan bi tarzınız var umarım her şey istediğiniz gibi olur.
 
Şarkılar çok değişik ve güzel olmuş.Bende zevk alarak dinledim.Özellikle vokalin tarzı şarkılara bambaşka bir hava katmış.Roxy finalinde başarılar... Umarım alırsınız yarışmayı...
 
arkadaşlar hepinize yorumlarınızdan dolayı teşekkür ederiz.. umarız bunlardan daha iyi işler ortaya koyarız.. yarışmada kaçıncı olursak olalım yaptığımız müziği her zaman daha ileriye götürmeye çalışcaz... buarada biz de pyracanthaya başarılar dileriz :)
 
Önce Usak'ta basarılar diliyorum size.Sonra müziğinizle ilgili düşüncelerimi dile getirmek istiyorum.Leman'ın sayesinde dinledim ilk kez,ilk dinledigim şarkınız "sonuncu"ydu ve gercekten hiçte amatör bir gruba benzemiyordu.Kayıt kalitesi,müzik bence oldukca iyiydi.Sonra Şubat'ta Ankaraya geldiğimde Biziz'de dinledim sizi,dogrusu orda cok tat alamadım bunun sebebide Bizizdi.Ses düzeni ayarlar bir türlü hallolmadı.Şuan elimde 9 sarkınız var ve cok acık söyluyorum eve geldigimde ilk dinledigim sarkılar.Şimdi hangilerii en cok sevdigimi söylemek istedim ama birden hepsini de baska sevdigimi farkettim:)Dilveber'i çok sevdim,Çakal'ı,Utopya'yı,Yıldızlar'ı,Benim Gibi'yi:DSanırım hepsini seviyorum.Eger olurda seneye Ankara'da olursam daimi dinleyiciniz olucam:)Bu arada Basak belki hatırlarsın ben Simel:)İyi sanslar size ve bence ilerisi cok parlak olucak sizin için.Yeterki grubu koruyun;)
 
saol Simel :) sarkılar için solediklerin gercekten cok mutlu etti bizi.yarışma oncesi moral oldu.umarım her sey dedigin gibi gelişir.destek werdigin için grup adına cok cok tesekkür ediorrmmm :) ankara ya gelebildiginde her zaman bekleriz.senin gibi dinleyici bulmak gercekten zor.
 
9 mayıs salı gunu saat 10 gibi tuborg roxy muzik günleri finalde performans için roxy de sahne alıcaz.katıldıgımız 2 sarkıyı(racon ve fırtına) calıcaz.gelebilirsen mutlu oluruz :)
gorusmek uzere..
girişte :ögrenci beleş(ögrenci kimligi gostermek mecburiymiş :) ).tam 5 ytl
 
temmuz agustos aylarında ankara'da olabilicem ben artık.O zamanlarda konseriniz olur umarım :?: Bu arada Salı günü olmadık birşey cıkmadıgı taktirde Roxy'de olucam :)
 
roxy'i duydum (annemden=) gercekten sevindim ankara da değer verdiğim gruplardansınız umarım finallerde de çok başarılı olursunuz ben hangi şarkının finallere kaldıgını merak ettim herhangi bir bilgi alamadım da...

bu arada vokalin kostümü;Ayşem Mode=Pp
Başarılar.....
 
Geri
Üst