Kılçık (rock) - Ankara

bilkent uptown ve odtu uptown programları baslıyoor..

bir adet 12 kasım odtu-uptown saat 21.30 konserimiz bulunmatadır...dinlemek isteyen herkesi bekleriz.....
 
Arkadaşlar merhaba!
Nokia'da dinlediğim şarkılar arasında sizinki de vardı. Eğlenceli güzel bir şarkı. Yer yer kafamı sol sağ şeklinde oynatarak dinliyorum. Tek eksiği kayıt kalitesindeki düşüşlerde.
Amatör grupların kaderi sanırım bu.

Gerisi harika.
Başarılar :p
 
saol runrabbitrun:)
gercekten de amatör grup olmak baştan beri bi takım talihsizlikleri içerioo..sadece kayıt olsa yine halledilesi tabii..ama hepimiz bu yollardan geçmek zorundayız di mi?? :? ..elbet bigun hepimiz gusel gusel kayıtlar yaparız umuduylaa.... :)
 
lepistez_ozmo cok tesekkürler boyle seyler insanı motive edio..yorumun için saol:))
bu arada yarısmanın ilk defa duzenlenmesinden dolayı sanırım bir suru aksaklık var ve bu da gruplara yansıyacak gibi gorunuyo...umarım gercekten hakedenler secilir.
 
Bizde "Rest" olarak bu yaz On air'de kayıt yapıyorduk.

Kayıt aralarında Atalay stüdyoda kayıt edilen son çalışmaları dinletmişti...
İlk orda dinledim sizin şarkılarınızı...
Besteler güzel gerçekten...
Kayıtta ufak tefek sorunlar var...
O da zamanla halledilecek bir mesele...
Canlı davul kaydı zordur gerçekten...
Başarılar arkadaşlar...
Nokia'ya bizde katıldık...
İlk 10'a kalırsak...Orda görüşürüz... :LOL:
 
haklısın kayıt konusunda düzeltilmesi gereken bi cok sey war....
malesef biz sizi dinleme fırsatını yakalayamamıstık..simdi dinleme fırsatım oldu ve parcanız gusel olmus demek istedim:)
size de basarılar arkadaslar..umarım ilk 10 a kalırız da orda gorusuruz..
 
herkese selam.. arkadaşlar herkese yorumları için teşekkür ediyorum. kayıtlar konusunda tamamen size katılıyoruz beklediğimizin çok altında bi kalitede kayıt oldu ufak tefek de olsa hatalarımız var.. sonuçta istediğimiz şey orataya çıkmadı ama daha yeniyiz herkes gibi bu konularda ve bunlar da bi süre sonra mutlaka düzelecektir.nokia super sounda katılan herkese başarılar diliyorum hak eden kazansın.... bu arada çok yakında birçok konser düşünüyoruz bizi daha önce dinleme fırsatı bulamamış olanlar varsa özellikle onlara duyurulur... ;)
 
22 aralık perşembe günü IV rock bar da konserimiz var... saatini tam bilmiyorum ama akşam 7 gibi başlicağını söylediler zaten yakında afiş buraya asılcak gelmek isteyen herkesi bekleriz...
 
ben şimdi dinledim nokia daki kaydınızı,vokalinizin sesi ilginç geldi bana,aralarda oldukça özgün kullanmış sesini bence(demek istediğim şeyi anlatamadım,baya garip bi cümle olduda,anlayın işte:)iv rock bardaki konserinize gelmeyi isterim.(vokal adaşım ayrıca,puhah,ne alakaysa söyleyim dedim:)başarılar!
 
Geri
Üst