Indiana Jones

Indiana Jones'un dördüncüsü gelecekmiş. Kadro gene aynı; yönetmen Spielberg, yapımcı George Lucas ve tabii ki Indy de Harrison Ford. 62 yaşına geldi gerçi Ford ama bu kadro kötü bir işe imza atmaz gibi geliyor bana. Hatta Sean Connery'nin bile baba Jones olarak oynama ihtimali varmış.

Türkiye'de TV'lerde çok uzun süredir gösterilmiyor filmleri maalesef. Çoğu seri halindeki filmi ezberledik artık ama Indy'i ben en son 7-8 yıl önce izlemişimdir herhalde TV'de.
Genelde en çok beğenilen film ilki, yani Raiders of the Lost Ark. Ama diğer ikisindeki aksiyon ilk filmde yok. O yüzden ben diğerlerini, özellikle de son film olan The Last Crusade'i daha çok seviyorum. Peki siz ne düşünüyorsunuz?
 
Tabii ya...Kamçılı Adam...ne sevmiştim izlediğimde... :)
sava; dediğin gibi bu film uzun süredir gösterilmiyor...önceleri sık sık yayınlanırdı...
 
Dünyada en çok devam filmi çekilen filmlerden birisi tabii james bond'un rekorunu kıramaz asla :LOL:..
Harrison fordu sevdiğim için izlerken zevk almıştım güzel filmler serisiydi ama devamı çekilmese iyi olur diye düşünüyorum ..
 
Hiç anlamadığım şekilde "Sean Connery"nin oynadığı son bölümü "last crusade" TVlerde hiç gösterilmemiştir. Hayır harika film de, o bakımdan...
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
Gösterilmedi mi cidden? Ben 1 ile 2'yi izlediğimi çok iyi hatırlıyorum ama sanırım 3'ü de izledim TV'de hafızam beni yanıltmıyorsa. Sinemada izlemediğime göre nerden hatırlıyor olabilirim filmi?
 
süper filimdir , özellikel her bölümde tekrarlanan indi nin önce 3 tane düşmanı kovalarken birden 100 tane düşmandan kaçma sahnesi ve her bölümde bir insan azmanı ile kavga sahnesi güzeldir.

unutmadan 1.bölümde pazar yerinde yine azmanın kılıçla envai hareket yaptıktan sonra indi nin çok cool şekilde vurup yürüme sahneside en sevdiğim sahnelerden biridir.
 
thesuspect demiş ki:
süper filimdir , özellikel her bölümde tekrarlanan indi nin önce 3 tane düşmanı kovalarken birden 100 tane düşmandan kaçma sahnesi ve her bölümde bir insan azmanı ile kavga sahnesi güzeldir.

Aynı espri Star Wars-Bölüm4 "yeni bir umut" filminde de vardır ki küçüklüğümden beridir çok gülerim.
 
tam olarak bir bas yapıtdır bence cok fazla bu tarz fılm cekılmıs olmasına ragmen nedenını anlayaamdıgım bı sekılde indiana jones benzerlerınden mılyonlarca kat daha zevklıdır aynı espırılerı aynı actıon sahnelerını baska fılmde gorsem bu kadar etkılenecegımı hııc sanmıorum
 
sava demiş ki:
Türkiye'de TV'lerde çok uzun süredir gösterilmiyor filmleri maalesef. Çoğu seri halindeki filmi ezberledik artık ama Indy'i ben en son 7-8 yıl önce izlemişimdir herhalde TV'de...
Uzun bir aradan sonra izleyebileceğiz... :) Indiana Jones serisi Tv'de...
25 Ocak saat 20:00' de Kanal D' de seriden ilk yayınlanacak film "Kutsal Hazine Avcıları"...
 
Ben henüz hiç izlemedim. Ne 1, ne 2; ne de 3... Çok merak ediyorum, bu akşam izlemeye çalışacağım.
 
Bence hepsi çok süper ama 1. nin yeri çok ayrı bence.Harrison Ford a bayıldığım için çok severim bu seriyi.4.yü de bekliyorum bakalım o yaşta nası olucak...
 
Geri
Üst