Diplomatic Immunity - (Rock) - Ankara

sevgili limon,
selamını Alp'e söylememe gerek yok çünkü kesin arada sırada buraya yazılanları okuyodur bence :D.
sevgili dreems,
albümün hangi isimle çıkacağı daha belli değil, Alp'in ismine olur mu bilemiyorum ama benim ismimle olmayacağı kesin :D. Albüm Artun'un albümü ama onun kafasında bi grup ismiyle çıkma düşüncesi de var...
 
keşke "D.I." ismi ile çıkılsa... bence çok hoş olur bi kere kafadan ankaralı bir çok gölge ve diplomatik sever albümü düşünmeden alacaktır.

Valla Barış sen askerden gelmedendi sanırım bi unplaged yapmışlardı ki tadı damağımızda eminim birçok insanın da kafasına kazınmıştır.

Bu arada millet geçen gün dream tv de studyo7 de artun konuktu.... ve hala sakızı ağzındaydı :D

pst: barış bu arada gruba hala isim bulamadınızmı... yada "Cadı Tahtası" ise de forunda o başlıktan devam edelim...hani sizler, bu isimle devam ediyoruz diyinde... İnsanlar yazmıyor grubun adı belli değil diye...
 
evet ya cadıya ne oldu artık pek duyamıyoruz sanırım kadroda bı davul degısmıs bi suru yerde dagalıyoruz daha sert yapıcaz falan denıyodu hatta formun birinde bi daha toplanmayacak falan bile yazıyodu :)isimde sanırım cadıtahtasına devammıs 8) :p
 
ya aslında evet bir grup ismi olarak cıkılsa bence tamamlanır ne bılım şimdi dusunuyorum Mtv de, Gramy odullerını falan ve ya baska odullerı toplarken (insallah:)) alırken :LOL: hepınızı o sahnede gormek ısterız bızler tek Alp, Artun ve ya Barıs cıkarsaa gozlerımız arar diplomatıc uyelerını şimdi tek cıkılmaz yaaa :LOL: tabı bu benım fıkrım okursanız eger barış, alp,artun affınıza sıgınıyorumm fıkırden dolayıı :LOL:
 
bence saydığımız tüm isimler birbirleri ile bir araya geldiği için bu kadar başarılılar. Artun Ertürk Eğer D.I ile çalmasaydı böyle olurmuydu? Alp Diğerleriyle çalmasaydı böyle olurmuydu? D.I. taşları oturmuş bir gruptu. Barış grupta yer almadı ne oldu sonra sorarım size... D.I. ne zamandır ortalıkta yok?
Grup olarak çıkmak bence en ideali olurdu.
Gerçi bu kadar kaliteli müzisyenler(sanatçı artis :) ) bir aradayken isimleri ne olursa olsun Başarılı olurlar,
amaaa bide takım oyununu iyi oynarlarsa kesin şampiyon olurlar.
Bu arada albümün hangi isimle çıkacağı belli olmadığına göre albumun baskıda olma ihtimali ortadan kalkıyor :) bu da demek oluyo ki daha bekliicez bu albümü.
Ahhh ahhhh keşke album çıkmadan şöyle bi 2 şarkının 30 ar saniyesinini azınlık olarak dinleyebilseydik. Değilmi arkadaşlar??
 
ctek10 demiş ki:
Barış grupta yer almadı ne oldu sonra sorarım size... D.I. ne zamandır ortalıkta yok?

İyi de sevgili ctek10 Barış'ın askere gitmiş olmasının Dimlomatic Immunity'nin ne kadar zamandır ortalıkta olmamasıyla alakası yok ki! Barış vatani görevini yerine getirmek için gitti, yerine Eralp Güven geldi(ki kendisinin bugün doğumgünü ;) ). Grubun sahneden uzaklaşmasının sebebi de ne zamandır burada bahsi geçen bu yeni projedir işte. Ve Pamela'yla beraber çalışmanın da zamanı daraltmasının etkisi olmuştur sanırım. Yoksa "Barış gitti, grup bitti" gibi bir durum elbette ki yok, bunu hepimiz biliyoruz, değil mi?
 
Calavera,
Aslında ifade etmek istediğim şey gerçekten yanlış oldu. Ama şunu söylemek istiyorum Barış Menküer askerden döndükten sonra uzun bir süre Diplomatic davulcusu Eralp Güven oldu.Nedendir bilmiyorum ama bana o eski havayı veremedi grup. Dediğim gibi diplomatic oturmuş bir gruptu taşlardan birisi eksik olunca Sanki başka bi grup izliyor gibiydim. Söylemek istediğim şey buydu.
Aslında grubun en havalı dönemi Grup bascısının (adını hatırlıyamadım) bir el arabasıyla gölgeye dalıp kendi ayağıyla ışık kumanda ettiği zamanlardı. (kim di o bascı ya hatırlayan varmı)?
Sevgiler.
 
bence, elbette grup olarak bütünüyle birbirine alışmış uyumlu ve başarılıydılar ama bireysel olarakta son derece başarılılar... barış artun alp ahmet, yada murat.. hepsi müzikle iç içe ve yoğrulmuş adamlar... diplomatik hiç olmasaydı da gene biz onların adını duyardık...
 
ctek10 demiş ki:
Aslında grubun en havalı dönemi Grup bascısının (adını hatırlıyamadım) bir el arabasıyla gölgeye dalıp kendi ayağıyla ışık kumanda ettiği zamanlardı. (kim di o bascı ya hatırlayan varmı)?
Sevgiler.

Paul`du..

Eralpppppppp mutlu yillar, bu gece kutlayacagizzzz :elsalla
 
pam demiş ki:
ctek10 demiş ki:
Aslında grubun en havalı dönemi Grup bascısının (adını hatırlıyamadım) bir el arabasıyla gölgeye dalıp kendi ayağıyla ışık kumanda ettiği zamanlardı. (kim di o bascı ya hatırlayan varmı)?
Sevgiler.

Paul`du..

Eralpppppppp mutlu yillar, bu gece kutlayacagizzzz :elsalla

"Bunu teyid etme fırsatını bulamadım zira Paul'ü neredeyse her gün gören ben bugün şansıma göremedim ama doğrudur. Her ne kadar şimdiki akademik ve -gruba isim veren- diplomatik kimliği, içindeki deliyi göstermesine engel oluyorsa da onunla ilgili duyduklarıma inanmakta tereddüt etmem. O da şahane bir insan...Bay Generelli :D ."

...diye bişi yazmıştım ki üstüne Paul geldi ve bana Gölge'de o malzemeyi taşımanın başka yolu olmadığını anlattı. "Diğerlerinden yardım isteyene kadar kendim böyle hallettim" dedi :) . Komik adam. Merak edenlere; halen bir rockstar formuna sahip ve bunu korumak için her gün spor yapıyor.
 
sevgili limon,
D.I. ismiyle çıkması zor bence ama bu işler belli de olmaz hani. "Cadı Tahtası" nın ismi artık sadece "Cadı". Forumla ilgili isteklerinizi Atıl'a bildiririm.
sevgili dreems,
"Bir gün bir Grammy ödülü alsam" diye hiç hayal etmemiştim ama gerçekleşirse de fena olmaz yani :D. Hasbehas (benden çok daha eski, hatta hatırladığım kadarıyla kuruluş kadrosundan) diplomatic üyesi Murat Köselioğlu ile ben de yeniden çalmayı çok isterim, inşallah olaylar o yönde gelişir.
sevgili ctek10,
Artun Ertürk Amerika'dayken de D.I. vardı (ama bambaşka bi gruptu), Alp iş gezisine gittiğinde de biçok kez başka solistle çalındı, ben askerdeyken de ayakta kalmayı başardılar :D. Yani benim askere gitmemle D.I.'nin dağılması gibi bişey sözkonusu değil tabiki. Ama aynen senin dediğin gibi biz hepimiz biraradayken ortaya çıkan şov veya müziğin dinleyenlere verdiği his başka hiçbir oluşumla yakalanamaz. Daha iyisi, daha kötüsü veya daha farklısı olabilir ama aynısı olamaz kesinlikle. Davulcudan pek bişey farketmez diye düşünenleri de Allah davul eder valla :D. Senin bahsettiğin basçı da diğer arkadaşların belirttiği gibi "Paul Generelli" idi. Paul gidip yerine Fethi Okutan geldiğinde de grubun havası acayip değişmişti.
HERKES ÇOK İYİ NİYETLİ, ÇOK SAÐOLUN.
 
konserinizde en ön saflarda yerimizi alıp (batuhan ve ben) "KICK ME MANQR" pankartı açacaz. kimbilir belki klibinize malzeme olup meşhur bile oluruz :)

eminim kaliteli bir iş çıkmıştır. heyecanlan bekliyoruz.

sevgiler, selamlar...
 
manqr demiş ki:
Senin bahsettiğin basçı da diğer arkadaşların belirttiği gibi "Paul Generelli" idi. Paul gidip yerine Fethi Okutan geldiğinde de grubun havası acayip değişmişti.
bak bu konuda bayaaa haklisin! bayaa degistirmisti gercekten de.. ama `kendi fikrimi` belirtmek isterim ki, bence iyi yonde bir degisim degildi bu.. tekrar belirteyim `benim fikrim`!
 
pam demiş ki:
manqr demiş ki:
Senin bahsettiğin basçı da diğer arkadaşların belirttiği gibi "Paul Generelli" idi. Paul gidip yerine Fethi Okutan geldiğinde de grubun havası acayip değişmişti.
bak bu konuda bayaaa haklisin! bayaa degistirmisti gercekten de.. ama `kendi fikrimi` belirtmek isterim ki, bence iyi yonde bir degisim degildi bu.. tekrar belirteyim `benim fikrim`!
Son iki sayfadır o kadar düzeyli ve iyi niyetli bir sohbet dönüyor ki. Kendi kendime yazarken acaba yanlış anlaşılırmıyın diye korkuyodum ama sanırım sadece böyle hisseden ben değilim. :D :D
Bence grupları 2 konuda ele alıyoruz. Birincisi Müzikal kalite, ikinicisi de vitrin. Bence ikiside çok önemli. Çok iyi çalan müzisyenler olsa bile bi havaları olmalı. Bence diplomatic mevcut değişimlerde bir yerden azaltsa diğer taraftan yükseltiyor. Bu adamlar kötü diyen birisine daha rastlamadım ben.
Bu arada Barış,
Murat Köselioğlu da bu projede yer alıyor değilmi?

Bide bi imza verirmisiniz eheheh albüm çıksın bunu yapmayan noolsun :D
 
ctek10 demiş ki:
:D Bide bi imza verirmisiniz eheheh albüm çıksın bunu yapmayan noolsun :D


:D valla bence de şimdiden işimizi sağlama alalım... zira ünlü olurlar tanımazlar falan...

bence DI de en önemli şey müzikal ahenkti... ben bu kadar grup dinledim bi grup daha görmedimki bir şarkı çalarken alakasız başka bir şarkıya geçebilsin... bunun sırrı bol provamıdır uyummudur ahenkmidir bilmem... ama kesinlikle hepsi ortalamanın üzerindeler..

ha bu arada rakı olayını unutmayın arkadaşları....
 
Ferhat çok teşekkür ederiz, hem ziyaretin için hem de iyi dileklerin için. Sizin biyere malzeme olmanıza da gerek yok abijim, siz zaten meşhursunuz yaw. En kısa zamanda iade-i ziyaret yapacağım. Saygılar...
sevgili ctek10,
Senin de söylediğin gibi iyi çalmanın yanında iyi görünmekte çok önemli. Bu albümde maalesef Murat Köselioğlu çalmadı. İmza konusunda da kafanı hiç yorma :D
sevgili limon,
Şarkıdan şarkıya geçebilmenin (bizim yaptığımız gibi plansız programsız bi şekilde) tek sırrı kabiliyettir ve bunda en önemli etken Artun'un daha önceden duymuş olduğu herhangi bişeyi o anda çalabilmesidir. Bu yetenek herkeste hatta hiçkimsede kolay kolay bulunmaz. Alp'in kıvrak zekası ve bizim onlara eşlik edebilme yeteneğimizle birleşince ortaya her grubun yapamayacağı bir şov çıkıyodu. Yani bu iş kesinlikle provayla falan olucak iş değil.
 
herkeze slm bılmıyorum izleyenler varmı ama dun dream tv de artun vardı ve kasetın bır terslık olmassa 20 aralık ta pıyasada olacagını soyledı
az kaldı arkadaslar dayanınnnn :D
 
sanırım geçen gün seyrettiğimiz programın tekrarıydı.. ama 20 aralık detayını kaçırmışım bu durumda son 20 gün.. :)
 
Geri
Üst