mogwai - hunted by a freak var animasyon klip olarak. az hareket çok mesaj... az hareket çok duygu..
www.mogwai.co.uk adresinden indirebilirsiniz klibullahını..
www.mogwai.co.uk adresinden indirebilirsiniz klibullahını..
korn'un bahsettiğin parçası "freak on leash" olabilir mi?IceCry demiş ki:Korn un bir klibi vardı.Parça aklıma gelmiyor.Onun hakkında yorum yapacağım.Basite indirgenmiş ama karakter çizimleri hoştu!!!
silent_guitar demiş ki:ben radiohead-paranoidandroid demek istiyorum.
harika bir senaryo ve müziğe de gayet güzel gitmiş.
sevgiler...
o adamın konulduğu ağaçta önceden bir fahişe nin yaşadığınıda unutmamak gereksilent_guitar demiş ki:bir şey anlatmak gibi bir amaçları olup olmadığını bilmiyorum.aslından ben de senin gibi bir anlam veremedim.daha doğrusu klibin içinde gizli bir mesajın olup olmadığını bilmiyorum.zaten klipte geçen olayların çoğunluğu grotesk sahnelerden oluşuyor.yani gerçek dünyada olamayacak,ancak rüyalarda o şekilde görebileceğin olaylar.(köprüdeki adamın kolunun,bacağının kopup suya düşmesi;denizkızlarının gelip onu sarıp sarmalamalayıp kundaklamaları,adamın aniden kendini o halde bir ağacın tepesinde bulması ve bir kuş tarafından beslenmesi)
ama animasyon olarak gerçekten güzel bir klip.hiçbir şey anlatmasa dahi severek izliyorum.
sevgiler...
HaGaRD demiş ki:klip dünyası artık animasyonlaştı ne yazıkki :evil:
animasyon kliplerden bahsederken canlı performans çıktı birden 😆HaGaRD demiş ki:Canlı performans izlemeyi tercih ederim