Barış Akarsu

Klıbı bende izlemedim daha ama mükemmel bir klip olduğunu duymuştum. Mükemmel Amasra görüntülerinin içine mükemmel Barış serpiştirmişler. Acayip merak ediyorum.

Klip 1 haftada çekildi gerçekten çok yoruldular. 2 yönetmen var diye biliyorum yanlış değilse. Umarım bu klip hakettiği değeri alır :roll:
 
dark-jansu demiş ki:
iyi oldu iyi...ama ben size çok acı bişiy söyliyim mi?en fazla 3 kere görürüz biz bu klibi arkadaşlar...malesef taraflı yayıncılık işte ...kahrolası...

bu dediklerin benimde aklımdan geçmiyor değil bu taraflı yayıncılığa bu garip anlayışa yazıklar olsun öyle adamların öyle klipleri öyle sıklıkla dönüyorki şaşıp kalıyorum bunlar sanatçımı bu şarkımı bu klip mi nasıl oluyorda oluyor nasıl satıyor diye hayretler içinde kalıyorum. Ama klip muhteşem olmuş gerçekten muhteşem bayıldımmmmm

Umarım bu kez haksızlığa uğramaz :?
Umarım bu kez şans BARIŞ tan yana olur bunun ardından Mavi vizyona girecek ve Gel Gör Beni yede muhteşem bir klip çekilecek film tadında bir klip olacak diye duydummm 8)
 
Kimdir o yu sinderemeyenlere güzel bir ders olacak eminim amasra klip gerçekten güzel olmuş.Kral gibi bir kanalda yayınlanmasını ne kadar onaylamasamda kanalın ciddi bir izleme kitlesinin olduğunuda kabul etmeden geçemeyeceğim.
Umarım Dream daha fazla yoğunluk veririr.
 
bnce dream o kadar da çok göstermiycek klibi gerçekten şahane olmuş klip...ellerine kollarına sağlık barıs'ın da yüreğine sağlık tabii ki... ;) ama bence bundan sonraki kliplerde daha çok söz sahibi olacak barış yani mavi ya da gel gör beni bi çıksın ben o zman görürüm onları hey gidi beeee!!!!! yaşasın barışşşşş :)
 
Yaa barış akarsu yu acayip severim yarışmalarda oy kullandığım tek adam o da sadece bir oy.ama ben ondan daha değişik bir albüm bekliyordum yanılttı beni albüm güzel hoş ta beklentilerimin dışında geldi haluk levent i andırıyor gibi geldi.2. albümde inşallah çok değişik bir barış gelir..

Yönetici Uyarısı:Mesajınız yönetici tarafından düzeltilmiştir. "V" yerine "W" kullanmayınız. Forum kurallarını okuyunuz.
 
Hedefine doğru emin adımlarla ilerliyor ikinci albüm bence hepimizi çok şaşırtacak istesenizde istemesenizde ilk albümde pek çok taviz vermek zorunda kalabiliyorsunuz ama bu ikinci albümde olmayacaktır diye ummaktayım :)
 
denilen yazıyı okudum..komik bir iddia.hayatın bir gerçeği vardır.ispatı zor şeyleri iddia olarak ortaya atarsın..insanların midesini bulandırmaya çalışırsın..karşındakinde acaba sorusunu uyandırmaya çalışırsın..hele gençler hemen dolduruşa gelirler.hiç araştırmadan damgayı vururlar..ve bu yüzden kaybederler...barış akarsu.insana doğaya topluma saygılı bir genç adam..son derece mütevazi bir yapısı var..böyle iddialarla yıkılacak biri değil....bu iddiaları ortaya atanlara verilecek en güzel cevap kayde bile almamaktır.
 
alizez demiş ki:
denilen yazıyı okudum..komik bir iddia.hayatın bir gerçeği vardır.ispatı zor şeyleri iddia olarak ortaya atarsın..insanların midesini bulandırmaya çalışırsın..karşındakinde acaba sorusunu uyandırmaya çalışırsın..hele gençler hemen dolduruşa gelirler.hiç araştırmadan damgayı vururlar..ve bu yüzden kaybederler...barış akarsu.insana doğaya topluma saygılı bir genç adam..son derece mütevazi bir yapısı var..böyle iddialarla yıkılacak biri değil....bu iddiaları ortaya atanlara verilecek en güzel cevap kayde bile almamaktır.

kesinlikle aynı fikirdeyim. bizim milletimizde çamur at izi kalsın yaklaşımı olduğu sürece bu tarz gerçek dışı suçlamalar sadece Barış Akarsu'ya değil herkesin başına gelecektir. Önemli olan bunlara rağmen yılmadan bildiği yolda devam etmesidir.

Dün akşam Barışarock sahnesinde geyet başarılı bir performans sergiledi. Tebrikler...
 
dün başarılı bir performans sergiledi..yaşanan onca gerginlikten sonra :oops: ...

İNADINA ''BARIŞ''

İNADINA ''AŞK''

HERŞEY ''İNADINA''

Yönetici Uyarısı: Mesaj düzeltilmiştir. Tamamı bold yazmak Forum Kurallarına aykırıdır.Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
 
yaaa allah allah ya...vallahi bıktım usandım artık bu tip yakıştırmalar yapılmasına barış'a...ama bence de rockerrocker arkadaşımızın dediği gibi ikinci albüm patlayacak...şaşırıp kalsınlar sonra .... kımbılır ne övgu ederler adama...izle tıyatroyu hehe enfes...
 
2. albüm için bizde merakla bekliyoruz ve inanıyoruz ki çok güzel olacak ve Barış'a laf söyleyenler gidip albümü alacaklar...


Barışarock'ta izleyen oldu mu Barış'ı beğendiniz mi :?:
 
Arkadaşlar Turkrock forum sayfasında da birazda olsa BARIŞAROCK tan bahsetmek istiyorum. Son derece amatör bir ruhla hiç bir kar gütmeden başta SAVAŞ olmak üzere tüm haksızlıklara karşı düzenlenen BARIŞAROCK ın 3. sü de çok güzel bir şekilde tamalandı. 30.000 kişinin katılımıyla gerçekleşen organizasyonda tabiki olayın bilincinde olmayanlarda vardı :x ama olan da çoktu :alkıs . Festival in 2. günü özellikle MOÐOLLAR ın performansı inanılmazdı çok güzeldi :taptim :taptim tüylerimiz diken diken olmuş bir vaziyette izledik tabiki YAŞAR KURT içinde aynı şey geçerli Haydi Erkekler Savaşa ve Korku da tüm alan tek bir yürek tek bir ses olup eşlik etti :metalhead ve tabii ardından gerçekten organizasyonu yapan dostlara teşekkürü bir borç bilirim ki çok güzel bir sunuşla BARIŞ AKARSU yu anons ettiler. Barış ın sahneye çıkış saati değişmişti MOÐOLLARIN programı öne alınması ve sonrasında Hard'n Heavy Show da çıkanların malum olan ortamı germeleri sanırız bu kayışın sebebiydi ama bizler bundan sonderece memnunduk tabiki arada çatlak sesler oldu ama bizler ve çoğunluk onları bastırdı seslerini çıkaramadılar son derece güzel bir konser oldu muhteşemdi :alkıs :alkıs en iyi performanslardan biriydi sıra ISLAK ISLAK a geldiğinde tüm alan Yaşar Kurt ta olduğu gibi parçayı BARIŞ la beraber söylüyordu ve muhteşem bir kapanış anonsu açılan BARIŞ pankartı ve İNADINA BARIŞ İNADINA SEVGİ sloganıyla son buldu. BARIŞ için büyük bir sınavdı ve bu sınavdan büyük bir başarıyla çıktı. Seneye eminim çok daha güzel olacak :metalhead
 
Geri
Üst