X files

Robert patrick iyi oynuyor aslında o konuda sıkıntı yok..belki david duchovny daha önce bu dizide yer almasaydı bu kadar batmazdı..hatta ben ikisininde olduğu bölümleri zevkle izlemiştim..fakat mulder diziden gittiğinden beridir aldığım keyif yarıya indi..tabi buna son iki sezonun kalitesizliği de eklenince artık hatıralar için izler duruma geldik..birde tabi son sezon olması nedeniyle.
 
Evet, o kadar senenin ardından ilk defa bir bölümü ilk 5 dakikasında sonra zapladım :) İşte bir efsane böyle çöker dedim içimden. Olay bitmiştir. Geç bile kaldım. 7. sezonda yapmam gerekirdi bunu.
 
yuh demiş ki:
kafamdaki robert patrick hala terminatör filmlerine sıkışıp kaldığından olmalı bende çok alışamadım doggett'a,kötü adam rollerinin başarılı ve soğuk yüzü o eski polis yeni iyi ajan rolüyle ne kadar yetinebilirki,gerçi burdada yapacağını yapıyo gayet asi rolünde mulder pek sakin,mülayim bi karekterdi

ya aslında mulder ın bazı bölümlerde komiklikleri oluo du ben çok gülüodum ama her zaman yapmıodu bende mülayim bi tip zannediodum ama meğersem öle diilmiş :D
 
mulderı ben de çok seviyorum o ayrı sadece ikisi farklı karekterler doggettla onları karşılaştırmak saçma, mulder kesin dönmeli valla seks sembolü olarak düşünemedim onu bian bu amerikalılarda bi garip ama çok sevimliydi :)
 
Aslında David Duchovny'nin bu diziden önceki oyunculuk kariyerini bilenler için "sex sembolü" yakıştırması hiç de garip değil :) Bi araştırın bakalım neler çıkacak.
 
David playboy'un bir aralar en önemli sunucusu, oyuncusu vs olarak iştigal ediyordu hayatında ekranlarda.

Hatta bir dönem Emanuelle 2000'de olduğu gibi böyle sezgisel mistik sex tecrübelerinin takipcisi bir adam rölünde ekranlarda boy göstermişti.
 
O dizi hala yayınlanıyormu nerde yayınlanıyor ve saat kaç gibi çıkıyor hiç dikkatımı cekmedi bu aralar o dizinin varlığı tvlerde. Zaten yayınlansa TGRT'de yayınlanır ve gece yarısı kuşağında yayınlanır ama geceleri açıp bakmama rağmen yok onun yerine sabaha karşı ATV'De bir dizi var adıda gizemli olaylar mıdır nedir işte.
 
Ha desenize Cnbc-e de diye malasef biz hala anten kullandığımız için tv ile fazla haşır neşir olmadığımızdan oda Cnbc-e çekmiyor. Neyse senelerce izledik yeterince artık izlemesekte olur uzaylı yaratıklarla yahut isa mesih gibi kavramlarla olan muhabbetlerini X-Files ajanlarının. Bu arada dizinin adı The X-files değilmiydi yahu :D
 
22.nisan.2007 de türkiye de son bölümü yayımlanacak olan dizidir... Mulder ın ölmediği ortaya çıkmıştır.... bakalım konuyu bağlayıp bitirecekler bu hafta.... bunu da yedik yenisi gelsin... ama yok ya yenisi gelemez... çünkü ben bir daha çocuk olamam... ve on sene önceki duyguları yeniden yaşayamam... Hayatımın bir bölümüne etki etmiş dizidir... tabiyki Mulder ımız canımız ciğerimiz abimiz idolümüzü olmuştu bi zamanlar... bu da bitti...
 
Yıllar önce TGRT'de "Gizli Dosyalar" adı altında yayınlanırken gece yarılarına kadar bekleyip izlerdim. Şimdi takip edemiyorum.
 
Geri
Üst