Kronik

kavga albümüne o kadar da haksızlık etmeyelim. ayak , canın cehenneme ve kavga çok güzel herkese tavsiye ederim

kronikkavgakapak3wg.jpg
 
Rock Republic'te sahne alan Kronik'i beklediğimden çok daha iyi buldum. Özellikle Endless War'dan çaldıkları parçalarda çok gaza geldim.

Yeni parçalar da gayet güzeldi.
Konserlerin devamını istiyoruz kesinlikle.
 
Kronik'in ilk albümü Endless War'ın açılış parçası Death Scythe'ı mp3 olarak isteyenler, [email protected] adresine mail atabilirler.

Not: Parçayı mail attach olarak yollayacağım. Bu nedenle mail hesabınızda en az 5 mb. boş yer olduğundan emin olun lütfen.
 
kavga albümü evet diğerleri göre daha kötü ama çok ç ok kötü değil kavga canın cehenneme falan çok güzel ama vokaller çok kötü ve kalitesi çok kötü ayrıca rock republic de çok iyiydiler bence
 
kronik grubunu ilk bi radyoda dinlemiştim gerçekten performansları iyi.kaliteli müzik isteyenler bu gruba bi baksınlar derim.Türkiyede bu denli kaliteli gruplar parmakla sayılır...
 
Arkadaşlar bu başlığın yanındaki Live ne ola ki? Yöneticilerden başlığın adının düzeltilmesini rica ediyorum öncelikle.

İkincisi yazılanları okudum. Tabi Kronik in ilk albümünden sonra ikinci albümü dinleyenlerin hayal kırıklığına uğraması çok doğal. İlk albüme göre kesinlikle çok farklı bir çizgisi var. Vokalde Özer elinden geleni yapmış bence ama Özer diil de aslanlar gibi Burak söyleseydi çok çok daha iyi olurdu. Gerçi albümdeki şarkıları ve altyapısını öncelikle türkçe olması bakımından ben çok tuttum ama gene de albümü eleştirenler için şunu söylemek istiyorum. Özer in söylediğine göre onca yıllık aradan sonra ve yaşanan binbir türlü aksilikten sonra bu albüm artık çıkması gereken bir albümdü.

Bence iyiki de çıkarmışlar. Ayak ve Eski günler benim favorilerim.
 
rock republicte hakkatten cok iyi caldılar..coşturdular..bir de endless war albumu var bende genel olarak kotu bir album değil.çok da yorum yapamam acıkcası ama kotu album değil..
rock republicte iyidiler ama.
 
iyi olacaklar tabi baba. Yılların deneyimi konuşuyor Kronikte. Kronik iyi iş yapamamış, kötü albüm çıkarmış diyenler önce tr deki koşullara bi baksınlar. O albümü adamların ne koşullarda yaptıklarına baksınlar derim ben. Özer gibi Torab gibi adamlar yanlış yapmazlar bence. Herifler başlı başına ekol kesinlikle.
 
Kronik hala piyasayı sallamaya devam ediyor ya. Yemin ederim İstanbul müzik piyasası çok kokuşmuş ya. Eline gitarı alıp rock çalıyorum diye geçinenler mi dersin; damsız girilmeyen gereksiz mekanlar mı dersin. Midem bulanıyor.

O kadar aramama rağmen İstanbul'da blues çalan biyer bulamadım ya...

Yemin ederim.

Çok sevdiğim Anima yı sırf damsız girilemeyen biyerde çaldıkları için kapıda kalıp dinleyemedim.

Yemin ederim.

Kala kala iki mekan kaldı bence İstanbulda yemin ederim:

1. Herzaman 2 YTL tekila; Neva Bar
2. Her zaman Kronik canlı performans: Caravan Bar.

Yemin ederim :D



Dipnot: Bi yetkili arkadaş bu başlığın adını düzeltirse çok sevinecem :D
 
http://www.shaftclub.com da Gür Akad Band dinleyebilirsin. Yalnız orayı da gitmeden evvel ara damsız muhabbeti olabilir. Aslında çoğu barda var tipine ve oraya gitme sıklığına göre alıyorlar adamı. Bir de barın doluluğuna göre tabi.

Başlığa sevinmişsindir umarım :)
 
deerrudolf demiş ki:
Rock Republic'te sahne alan Kronik'i beklediğimden çok daha iyi buldum. Özellikle Endless War'dan çaldıkları parçalarda çok gaza geldim.

Yeni parçalar da gayet güzeldi.
Konserlerin devamını istiyoruz kesinlikle.

Biz de Purgatory ile aynı fikre kapıldık izledikten sonra. Ses düzeni çok iyiydi, çok güzel bir sound yakaladılar ve tertemiz çaldılar. Uzun süredir cumartesi geceleri Taksim Caravan'da çalıyorlardı, zaman zaman seyrediyorduk ama festivaldeki sahneleri bambaşkaydı. Alkışlıyorum buradan kendilerini.
 
JediMaster demiş ki:
scrotestical demiş ki:
yener demiş ki:
kronik albümünü hiç beğenmedim.
ya ben bulamadım bile. ilk albümlerini yeniden kaydedip çıkardılar dimi? endless war idi ama, değişti sanırım..

Hayır,yeniden kaydedip piyasaya sürmediler.
"Endless War" grubun '92 tarihli tamamı ingilizce sözlü albümüdür.
Yeni albüm "kavga" ise türkçe sözlü ve 2004 kaydı olup tamamen yeni parçalardan oluşmaktadır.
Ben albümü Hammer müzikten almıştım,kaset versiyon basmamışlar.sadece CD var.

Kavga albümünü ben de beğenmedim.Kötü kayıt,kötü vokal,kötü prodüksiyon. parçalar ve riffler genelde iyi ama vokal ve kayıt albümü
mahvetmiş.Kronik'e saygım büyüktür,laf atmak da haddime düşmez.Başka bir grubun ilk albümü olsa birşey demem,ama neredeyse 20 yıllık bir thrash grubundan bahsediyoruz.Çok daha iyi de yapabilirlerdi.Zaten hiçbir sitede ve fanzinde albümlerinin kritiğine rastlayamadım.Olmamış.

şu anda Kavga adlı albümü diliyorum.Beni tatmin etmedi.Gerçekten etmedi.Ama sözler güzel :D
 
Geri
Üst