Altısekiz (Rock) - Ankara

altısekiz

bekletttdddüüüüüzzzzz guzulaaaaerrrrr :)

baya olmuş buraya yazmayalı

neyse bişi yazayım bari

öncelikle eskişehir güzeldi...fazla söze geek yok..
bugün insula va

yarın seyfinin doğum günü va

şu an arkamda oturuyo ama neyse du bi döneyimde doğum gününü ilk ben kutlayım :)

neyse iyi geyikler


seyfi gadın benim olllllll :LOL: 8) :? :p :eek: :) :D :twisted: ;) :roll: :?:
 
Sefüüüüüüüüüüüüüüüü :D

Türkrock'ı bilemicem ama benim saatim şu an 00:01 :D

İyiki doğduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun ;)

Nice mutlu senelere şeker...
 
biri varmış eskişehirde pearl jam mi ne seviyomuş
siz de o kadar pearl jam çalıyomuşsunuz da arasında last kiss yokmuş ben de yok be abi yalandır dedim onlar yapmaz öle şey:)))))))
 
ayak yapma simdi yaız efendi neyse istediin acıkca söle böle dolambaclı sözler felan gerenk yok.altısekiz çalar last kiss nie çalmasınlarki kesin çalarlar ben biliom

ayşe gadun benim oolllll!!!
 
dennischambers demiş ki:
Türkçe katliamından başka birşeye yaramayan bir başlık sadece o kadar (anlayana).....
Türkçe katliamına ben de karşıyım ve bu konudaki hatalar affedilir gelmiyor. Fakat bu şekilde tepki göstermenin de yanlış olduğu kanısındayım. Zaten yöneticiler bu konu üzerinde çalışmaktalar. Yazım hatalarının ya da anlatım bozukluklarının olduğu yazılar siliniyor ve tepki böylece gösterilmiş oluyor. O yüzdendir ki böyle bir mesaja gerek yok. Eğer ki grup hakkında bir fikrin, bir tavsiyen ya da bir eleştrin varsa bunu açıkça söylemen daha güzel ve medenice olur.
 
seyfiboyyyyyy!! iyi doğdun!! iyiki alinin evine geldin,pizza yedik,gitar çaldınız!! iyiki trende uyudun,iyiki o fotoğrafı çekebildik,buraya da koymak isterdim fotoyu fakat seyficiğimin camiadaki karizmasına gölge düşürmek istemem : P ehue şaka hulen,sen her halinle karizmatiksin canım :) öpüyorum çok,nice senelere birlikte..
 
Eheh Teşekkür ederim d. günü mesajları için herkese. Dün akşam ani bir ekstra ile Melek'te çaldık. Bu akşam yine çalıyoruz. Saat 20:30 gibi başlıyoruz. Şimdilik bu kadar. Görüşmek üzere...

Müzikle kalın...
 
Geri
Üst