Sevilen/sevilmeyen reklam filmleri...

biraz önce universiade'ın tanıtım reklamının ortlarında yakalayıp izledim benim kanatimce gayet güzel olmuş izmir'i bay güzel tanıtıyo teleferik , kordon felan
 
Roko muydu neydi bir dondurma adı. Manga'nın -oynadığı mı desem ,şarkı söylediği mi desem,konser verdiği mi desem ne desem tanrım ahh ahhhh- neyse işte o reklam çok basit abi ya.İğrendim valla.Hele kızın peşinden giden erkek evladının kızın uzattığı dondurmayı çotadanak diye ısırması yok mu.olayı bitirdiler yani.Geçmiş ola.
 
izmir üniversite olimpiyatları'nın reklamı çok güzel yapılmış."alın size izmir" denmiş resmen :)

elemanın o dondurmayı ısırışı benim de garibime gitmedi değil!adam gibi yala ya da ye!ne diye kafanı sallarsın ki? :p

bir de renault'un yeni,küçük modeli "modüs"ün reklamı çok iyi.küçükken yanyana aynı renk veya şekilleri dizerek kazandığımız oyunu reklamda kırmızı-siyah-gri renk modüslerlerle oynuyorlar!

sevgiler...
 
bugün arkadaştan rocco nun kim olduğunu öğrendim vovv dünyanın en büyük penisli erkeği 27 lerde dolaşıyomuş :D neyse neden lolipop ada o ismi verdiler anlamadım
 
"japonlar veya caponlar" baya guzeldi. bi de soylemeden edemicem şahan baya profesyonel bir oyuncu ama ritmix reklamlarinda cok bayıyo adamı, yani o kadar sevemedim reklamlardaki performansını...
 
Bence Şahan geçici bir heves.Çok çabuk bir şekilde,herkesin baştacı oldu.Tüm televizyon,gazete ve dergilerde konu oldu.İnternet sitelerinde programlarından download bulunabilir oldu,screenshotlar eklendi.

Hak etme/etmeme meselesi değil ama bu kadar kısa bir sürede,bu şekilde sivrilmek,bence hiç te sağlıklı değil.
 
silent_guitar demiş ki:
bir de renault'un yeni,küçük modeli "modüs"ün reklamı çok iyi.küçükken yanyana aynı renk veya şekilleri dizerek kazandığımız oyunu reklamda kırmızı-siyah-gri renk modüslerlerle oynuyorlar!

Of of ona ben de bayılıyorum.. Bi de bi ara (baya bi önce) Cem Yılmaz'ın Panasonic reklamları vardı. "Cem Yılmaz 24, ev hanımı.." fln diye..
Onlar acaip komikti yaa..
Ama şampuandır, diş macunudur, çocuk bezidir, hele hele deterjandır bunların reklamları çok kıl oluyo..
 
Geri
Üst