Sevilen/sevilmeyen reklam filmleri...

İstesek atom mühendisi bile olabiliriz ;)
Verilmek istenen iyi veriliyo, bisküvi-anne özlemi ilişkisi kasılıyo hanımellerin son sezon reklamlarında.. Ama -ben bi çay koyayım repliği çok iyiydi hakkat.. :D
 
Belinda demiş ki:
şimdi izledim de yaziim dedim roko reklamı çok çirkin. dondurma reklamında soğuk lafının mantığını anlamış değilim ayrıca o çocuk dondurmayı çok şapşal ısırıyor.

kesinlikle dostum!!soğuk dondurmaymış...e sıcaktı heralde bugüne kadar!
 
mastercard'ın reklamı süperdi.Çok fazla göstermedi çok kişi kaçırmış olabilir..Hani oğlan kızarkadaşının ailesiyle tanışmaya gidicek,baba için hediyenin bedeli 50 ytl ,anne için şu kadar falan,çocuğu tüm reklamda bi formayla gösteriyo,sonunda kızın ailesinin evine geldiğinde(takım elbiseyle tabi)babası kapıyı aynı formayla açıyor ve ekrandaki ses: kızarkadaşınızın babasıyla aynı takımı tuttuğunu öğrenmenin bedeli ölçülemez.geri kalan herşey için mastercard!! iyiydi ya!!
 
Bi yoğurt reklamı var ya, markayı çıkaramadım.. Hani bi diyetisyen kadın bağırsak problemi çekiyo sonra bu yoğurdu yeyip kendini mutluluktan çayırlara vuruyo.. Çok kıl ama komik bi reklamdı yaa :D
 
bi de aklıma geldi,şu kosla oxi action max gibi bişeyin reklamındaki kadın size de psikopat gibi gelmiyor mu??hani insanların üstüne leke fırlatıyo falan :D konuşması da bi garip..manik bi insan izlenimi bıraktı bende !!
 
Geri
Üst