Sevilen/sevilmeyen reklam filmleri...

ben de şu çocuklar duymasındaki havuç'un ultra-mantıksız reklamını sevmemiştim
çadır falan vardı, her gördüğümde değiştirdiğim için neyin reklamının yapıldığını bile bilmiyorum
 
yaaa ben kanal d mutfağı reklamındaki Ihlamurlar Altında'nın reklamına bittim kız soğan oğruyoo :cry: efendime soyleyim en beğendiğim şu replik ''yeter yeterince acı katmadın mı çorbaya'' bence ii komedi olmuş ;) :LOL:
 
digitürk'ün bi reklamı var ya kubi "efenim yayın akısı diye bişi var" diyip duruyo o reklamı cok seviyorum özellikle de "cıkarmazsanız var ya..." diyişine hastayım.
 
american_idiot demiş ki:
turkcellın reklamları cok guzel oluyo ya

evet özellikle şugünlerde yayınlanan reklamı çok güzel özellikle o kızın mimikleri cok sevimli ordaki adamın oğluyla konusurken cellocanın dudaklarını buruşturması antenın oynaması sonradan gözüme toz kaçtı demesi çok çok hoşuma gidiyor :D
 
Haluk Bilginer'li turkcell reklamlarını çok seviyorum ben de...galiba bunun biraz Haluk Bilginer'le alakası var :) başarılı bir tiyatro sanatçısı oluşuyla..
Bir de reklam seslendirmelerinde Çetin Tekindor favorim..adamın güven veren bir ses tonu var,mesela banka reklamlarında falan kullanıyorlar..reklamcılar işini biliyor doğrusu :)
 
Ya şu Turkcell-im geldi sıkıntı bitti .... reklamında ıslık sesine uyuz oluyorum ama kafama da yerleşmiş reklam çıkaramıyorum.. ;)

Zaten adamların amacı da bu değilmiydi :D
 
şu ara en sevdigim reklam filmlerinden biri:FLY ME TO THE MOON..Frank Sinatranın bu şarkısıyla süslenmiş bir kredi kartı reklamı..ve trende küçük bir selo kız çocuguyla tatlı bir reklam turkcell reklamı...
 
fordcan demiş ki:
yav avea anima lı reklam çıkardı ya türksel eksik kalırmı hemen yaptı bişeyler
benimde dikkatimi çekti o 8) turkcell aveanın reklamından sonra hemen eksik kalmadan çıkardı kendi çapında..özellikle müzikle şarkı çok can sıkıcı!!!ama son reklam tatlıydı bu olumsuz şeyleri atlarsak..bankta iki sevgili aralarına köpek oturuo ve havaya yayılan kalpleri yutuodu!!
 
pınar altuğ nun oynadııı bı seker reklamı.sekeriiiiim die bağarıp bı kıs çocunun çıkıp gelince sende benım sekerımsın dedııı reklama sınır oluorum su gunlerde... : :p
 
turkcellin cell-o kızlı reklamına sinir olduğum kadar başka bir şeye sinir olmamışımdır.
ucuz duygu sömürüsünden başka birşey değil. çocuk ağlıyor falan. tiksindim türkcellden.
7 yıldır kullandığım hat olmasa saniyesinde geçerim başka operatöre.
 
Geri
Üst