nehirmavi demiş ki:turkcell-im reklamlarına sinir oluyorum... ne gıcık bir müziktir o öyle ya! (bir adam vardıııı, canı sıkılannn canı sıkılannn canı sıkılannn türksel im geldi, sıkıntı gittiii...)
Açıkçası ben beğendim bu reklamı. Ürünü çok güzel insanın aklına sokuyor. Açıkçası benim Halley yiyesim geldi o reklamı görünce. 😛 Halley yiyen esas kız da pek şirin. 🙂mystery_ demiş ki:'içimden bi ses..' diye başlayan halley reklamlarına uyuz oluyorum..
ama çıplak ayakla koşuyolar o başka.Ra_MsEs demiş ki:arkadaşlar ben nike in air max reklamlarını çok beğenerek izliyorum bu zamana kadar izlediğim en güzel reklamlardan birisi siz ne düşünüyorsunuz?hiç ses yok ama görüntüler etkileyici bence....sürekli nike nike diye yazılar yok fln
ama senkronize yüzme (su balesi) yapan bir kızın görüntüsünün reklamda işi ne? saçmalık 😀reals demiş ki:ama çıplak ayakla koşuyolar o başka.Ra_MsEs demiş ki:arkadaşlar ben nike in air max reklamlarını çok beğenerek izliyorum bu zamana kadar izlediğim en güzel reklamlardan birisi siz ne düşünüyorsunuz?hiç ses yok ama görüntüler etkileyici bence....sürekli nike nike diye yazılar yok fln
Olur da,sayın Altuğ aşk hayatında bu hızla giderse ve benimle çıkmak isterse 😆 sırf ,"Şekeriiiieeeem!!!" demesi yüzünden reddedebilirim. 😆 "Şekerim" o derece itici ve yapmacık söylenemez!!!Adam tırsıyor be! 😆mellon_collie demiş ki:pınar altuğun oynadığı şeker reklamından iğreniyorum resmen, nasıl bir zihniyet ewde toz şekeri "şekeriiimmm" diye arar???
mellon_collie demiş ki:ayrıca
"turkcelle bağlan hayata
hayata bağlan turkcelle
bağlan turkcelle hayata" adlı pek yaratıcı, pek otantik, pek sanatsal reklamımıza da hayranım hayran!!!
mrla demiş ki:-kalbim benecol(öleydi galiba)
-hergün mutlaka
resmen kıl oluorum
Buzdan_kanaT demiş ki:halı reklamlarının tümünden nefret ediyorum
kingofloss__ demiş ki:Olur da,sayın Altuğ aşk hayatında bu hızla giderse ve benimle çıkmak isterse 😆 sırf ,"Şekeriiiieeeem!!!" demesi yüzünden reddedebilirim. 😆 "Şekerim" o derece itici ve yapmacık söylenemez!!!Adam tırsıyor be! 😆mellon_collie demiş ki:pınar altuğun oynadığı şeker reklamından iğreniyorum resmen, nasıl bir zihniyet ewde toz şekeri "şekeriiimmm" diye arar???
buzlukola demiş ki:üstelik küçük çocuk üzerine alınıp burdayım bilmem ne diye sesleniyor, belli ki kendisine gösterildiğini sandığı ilgiden, sevgiden sevindirik olmuş garip. zavallının haberi yok ki şekerden mekerden. yazık, günah yahu çocuğa :]
buzlukola demiş ki:üstelik küçük çocuk üzerine alınıp burdayım bilmem ne diye sesleniyor, belli ki kendisine gösterildiğini sandığı ilgiden, sevgiden sevindirik olmuş garip. zavallının haberi yok ki şekerden mekerden. yazık, günah yahu çocuğa :]
!