Sevilen/sevilmeyen reklam filmleri...

omo'nun "kirlenmek güzeldir" sloganlı ve duygusal içerikli reklamları çok sıkıcı bence. dışarda köpek ıslanıyo, çocuk kurutup yatağına alıyo ve uyuyolar birlikte...ne reklam ama...
 
evet ya cok sıkıcı o reklamlar hem de hiç ınandırıcı değil.hangı anne bu kadar musamma gösterır.kırlenmek guzelmıs hah palavra.bende karsıt bı reklam yapacağım:)
 
Fatih Solmaz, Penguen'deki Patates Baskı köşesinde şöyle bir şey yazmıştı: "Son dönem Omo'nun 'Kirlenmek Güzeldir' ya da Sana'nın 'Yaşasın Yemek Yemek' tipi sloganlarını görüyorum. Acaba Okey markası bunu kullansa nasıl bir slogan üretirdi"

:LOL: :LOL: :LOL:
 
perwoll black magic reklamını aranızda izleyen var mı bilmiyorum. ben de bu akaşam denk geldim. daha önce bu kadar saçma sapan bi reklam izlemiş miyddim bilmiyorum ama bu sanırım en berbat olanıydı. izlemeyenlere şiddetle tavsiye edilir. kötü reklam nasıl olur herkesin görmesini istiyorum :)
 
son zamanlarda reklamcılıkta "doğal rol kesme" modası var..

herkes en doğal haliyle - sanki orda kamera yokmuş gibi ya da gizli kamera çekimi gibi- oynatılıyo..

iyi tamam da bu durum bazı reklamlarda gözümüze gözümüze sokulmaya başlandı.. rahatsız olmaya başladım..
 
sütaşın tüm reklam filmleri bence çok kötü. Ama "çalkalamadan içmemeyin!" sloganlı reklam filmi gerçekten çok sinir bozucu olmuş. "çalkala zeynep çalkala" ve sonunda ineğin "çalkalamadan içmeyin" diyerek çalkalaması inanılmaz antipatik ve sinir bozucu olmuş bence. ama bu kadar antipatik reklam yapıp çoğunluğun beğenmesini sağlayabilmek te bi başarı sanırım :?
 
Geri
Üst