The O.C

Deadnightwarrior demiş ki:
zaten kim olaya hüzün katacak,hallelujah çalar:)

Valla haklısın! Kesinlikle!

Gelelim benim sezon sonuna eleştrilerime. E yuh ne diyeyim yani? Seth gayet haklı; "Sen ve Oliver olayın içine s.çmasaydınız Ryan Theresa'yla yakınlaşmazdı!". Yani bir açıdan da haklı. Sen kalk sevgiline güvenme! Mümkün değil... Ryan da onuruna yediremedi, haklı olarak.

Gelelim Julie Cooper ve Caleb Nichol'ün düğününe. Sandy'nin değimiyle "The Groosome Twosome". Caleb'in parasız olduğunu öğrenince Julie onu direk aldatır diyorum ben. Kadının doğasında var .pu numaraları çevirmek.

Başka ne kaldı..? "The OC: Obsess Completely"de izlediğim kadarıyla, sanırsam Seth Tahiti'ye varmayı beceriyor. Ve Sandy, Ryan'ı, Seth için dönmesi için kandırıyor, Chino'ya uğradığı bir vakit. Başka...... Marissa'nın lezbiyen mevzuatı gösterilmedi maalesef.

Ama işin sonunda, ben Seth'e üzülüyorum. Herif tek gerçek arkadaşını kaybetti, ve elinde de ancak Summer kaldı.
 
E şimdi cnbc-e nin web sitesine baktım 1 Nisandan itibaren her cuma saat 21.00 de bilmemne Girls diye bir dizi yayınlamaya başlayacaklarmış; OC'ye ne olacak peki bu durumda?
 
soundtrack meselesini bluejeande okumuştum.internetten siparışi felan diyorlar sanırım ankarada yok.valla ne izliycez şimdi.bu arada cnbc-e dawsons creek i tekrar yayınlasınlar diye bir suru mail attık.reklamlarda gordum digiturk yayınlıycakmış.hayret bişey ya buffy yayınlanıyor ama!!!
 
Ikinci sezonda 3 bölum kaldi izlemedigi sadece ve onlarda yayinlanmadi daha zaten Amerika`da bile :) Olaylar bir karisiyor sonra 1 bölum duzgun 10 bölum karisik gidiyor iste :)
 
radyo,t.v ve sinema okuyan bir kardeşiniz olarak the o.c nin teknik yönden yapılmış ne kaliteli dizi yapımlarından biri olduğunu söyleyebilirim... gerçekten çok özen gösterilmiş ve öok para harcanmış... ama eminim karşılıklarını kat kat alıyorlardır çünkü fan sitesinden takip ettiğim kadarıyla birçok ülkede sevenleri var...

sezonun son bölümünde ben dizinin bittiğini sandım ve çok üzülmüştüm...
dizilerin birden bitmesi konusunda cnbc-e biraz sabıkalı da...(bkz. nip tuck ve las vegas)
 
Düzeltiriz biz o karışıklığı yahu...

CedriX: Senin anlattıklarını kuzene de söylüyorum o da O.C hastası ve aynı zamanda ev arkadaşım; herif benden daha meraklı ama sen çok karamsar bir tablo çiziyosun olum, diziyi bıraktık seni takip ediyoruz burda biz :D
 
Diziyi kac zamandir birakmak istiyorum asiri SIKTI beni ama iste ingilizce kulak dolsun diye izliyorum iste. Yoksa heyecan falan kalmadi. Ilk bölumunu ne gazla izlemistim ha. Senaryo bir milyonuncu defa kullaniliyordu ama yine de bana cok entresan bir sey olcakmis gibi. Artik dizi kendini tekrarliyorda tekrarliyor. 2. sezon sonunda burdakilerin %90`i birakir diziyi benden söylemesi :) Bu arada bir sey söyliyim dizinin ikinci sezonunda her bölumde yeni bir grup canli performans veriyorlar. Yönetmen fazla bilinmeyen gruplara kendini tanitmalari amacli bir sans veriyor. Ilgilenen herkese duyurulur :)
 
Ama son bir bölüm izledim ben o iyiydi gayet ondan öncekiler hakkaten sıkıyıor.marissa ,seth,summer,ryan alışveriş merkezinde kitli kalıyorlar falan.Bi de marissanın annesinin porno kasetleri çıkıyor.
 
Geri
Üst