Diken

samedii demiş ki:
Ya arkadaslar hala albumu bulabilen bi arkadas yok mu istanbul da yasayan. :roll: Hadi anadoluda yok ama ne hikmetse İstanbul dada yok galiba album cikmasina ragmen. Album cikmadan once cok nutuklar atılıyordu album cıkar cıkmaz alacam diye. album cıktı bırak albumu kimse foruma ugramaz oldu. 8O


Erenkoy civarinda bir iki muzik marketi arastirdim henuz yok. Kadikoy'e indigim zaman bulurum herhalde Akmar'da... Final donemine denk geldi zaten kimse evden cikmiyor. Hele su hafta gecsin hareketlenir ortalik tahminimce : ))
 
ankara'da dost kitabevine öncelikle baktırttım yok...iStanbulda da özellikle D&R 'a gibi yerlere bakıldı ancak gene yok...bilmiyorum dagıtım durumu n olacak ama sadece underground müzik marketlerden temin etmek istemiyoruz bu albumu umarım dedigimiz kapsamda bir iş olur çünkü sordugum müzik marketlerde genel bir tepki de toptancı dagıtım firması getirirse bizde koyarız rafa dio adamlar...
 
sevenimiz ve her daim destekçimiz olan sevgili arkadaşlar!

ilginize ve yakın takibinize teşekkür ederim. biliyorsunuz müjdeli haberi hafta başında duyurmuştum. fakat istanbul'da baş gösteren hava muhalefeti nedeniyle albümün dağıtımına başlayamamıştık. dağıtım bugünden (28.01.2006) itibaren başladı.

şimdilik albümü akmar pasajı'nda rahatlıkla bulabilirsiniz.

sevgiler...
 
Bu gece saat 0:00'da 94.9 AÇIK RADYO'da, BETON programında Mete Sohtaoğlu'nun canlı yayın konuğu oluyorum. Albümle ilgili tüm sorularınızı bekliyoruz.

Sevgiler
 
albümü ben aldım ve dinliyorum :))) ama lanet olsun ki bu kendini büyük zanneden müzik marketlere hala yok. birinde adamın cevabı şu oldu " sordular geçelerdede istedik ama hala gelmedi". akmar bizim vatanımız ya. istanbuldaki arkadaşlara akmarda bbulunduğunu söyleyeyim.
kimseden ses çıkmaması doğal final dönemi herkesin -tabi benimde malesef:)-, burock'ın dediği gibi hareketlenir ilerde ortalık.
sevgilerle.
ekmel.
 
konserafis.jpg
 
konser afişlerinden Diken ve Taylan Ayık ismini görmeyeli o kadar uzun zaman oldu ki afişi görünce gözlerim açıldı Taylan Abi konser lerin dewamını bekliyoruz sonsuz başarılar dileğimle.
 
Arkadaşlar,

Albüm dağıtımına yeni başlandı o yüzden albümü bulamama durumnda paniklemeyiniz. Mutlaka bu hafta içi tüm İstanbul'a ve diğer illere gönderilecektir. Öztop müzik sitesinden gerekli detayları öğrenebilirsiniz.

Sevgiler
 
sevgili destekçimiz arkadaşlar; geçtiğimiz hafta içinde, taylan ayık ufak çapta bir operasyon geçirdi!

sevgili taylan'ın cildinde oluşan bir yaranın büyümesi sonucu doktoru minik bir operasyona gerek olduğu söylemişti. bu nedenle geçtiğimiz perşembe hastaneye yatan taylan başarılı geçen bu operasyon sonucunda hızla iyileşmeye başladı. şu an sağlık durumu gayet iyi ve hatta eskisinden daha da iyi :) meraklanacak bir durum yok yani. sizlere de selamı var :)


albümümüzün tanıtım ve imza günü faaliyetleri bu nedenle bir süre aksamıştır. çok yakın bir tarihte albüm ile ilgili çalışmalarımıza başlayacağız.

sevgiler.

gökhan bakın
taylan ayık menajeri
 
Albüm süper...tekrar tekrar dinliyorum...emeği geçenlerin ellerine sağlık milletin kanına girmek için birebir...aklıma bi ara eski diken parçalarının bu kadro ile ne kadar güzel olabileceği de geldi...konser bekliyoruz....
 
Arkadaşlar sağolun. Şu an gittikçe iyileşiyorum. Zor bi operasyondu. Ama düzeldi.

Bu arada web sitemizdeki forum bölümümüz hizmete girdi. Buradaki gibi detaylı ve zengin değil ama mesajlarınızın orada olması yeter de artar bile. Bekliyoruz.
Sevgiler
 
taylan abi ve tüm arkadaslar hayırlı olsun yeni albüm daha nicelerine işallah henüz dinleyemedim ama eminim çok basarılı bi albüm olmuştur tüm camiaya tekrar hayırlı olsun konser ve albümlerin devamını diliyorum :)
 
Geri
Üst