Diken

Arkadaşlar,

Albüm çıkış tarihi Nisan başı gibi görünüyor.
Albümün çıkışını takiben ilk 1 ay içinde konserlere başlamayı umuyoruz. Kolay kolay bıkmayacağınızı umduğumuz bir albüm hazırladık.
Bu arada [email protected] adresine mesajlarınızı, konser tekliflerinizi, tavsiye ve eleştirilerinizi bekliyorum. Ayrıca benimle ilgili daha detaylı haberlere www.oztopmusic.com adresinden de ulaşabilirsiniz.

Not:
Sevgili scrotestical, yahu kardeşim biraz birşeyler yaz da sohbet olayına girelim. Forumumuz şenlensin. Hareket lazım biraz.

Taylan AYIK
 
kreed demiş ki:
frekans icin bu yaz samsunda son bi weda konseri yaptik..4 tane yakin wede cocukluk arkadasi olarak gorusuyoruz hala
Yazık, çok beğenmiştim Eskişehirdeki konseri. Yağmur altında, çok tatlı bir konserini izlemiştim. Cidden çok iyi bir konserdi. Samimiydi.

kreed demiş ki:
walla ben "w" cok sewiyorum..dayanamiyorum kullanmazsam :)

Seviyor olabilirsin, ancak forum kuralları forumda faaliyet gösterebilmek için gerekli ve şart şey. Bakınız 4.madde ne diyor:
4) Forumlarda en çok dikkat etmeniz şey ise yazım ve anlatım tarzınızdır. Defalarca belirttiğimiz gibi burası bir chat odası değildir, bir tartışma ve bilgi paylaşım platformudur. Lütfen sadece Türkçe yazın. Türkçe cümleler kurarken alfabemizde olmayan hafler kullanmayın ve kelimeleri ucube şekillere sokmayın. Evet yerine ewt, güzel yerine güsel, değil yerine diil, gibi Türkçe dışı atraksiyonlara girmeyin. Sizden mükemmel derecede edebi bir dil ve tüm dil kurallarına yüzde yüz uymanız beklenmiyor, yöneticiler dahi bazı kuralları yanlış uygulayabilir, ancak en azından Türkçe yazın, Türkçe'de bulunmayan harfler ve kelimeler kullanmayın.

Bu maddeye mukavemetten çok canlar yandı :) Dikkatli olalım.
 
scrotestical demiş ki:
:cry: üzüldüm ya. sağlam bi gruptu be. ihanet, acil çözüm, derin boşluk falan muhteşemdi..neyse sağlık olsun..hocam sana da ilerki çalışmalarında başarılar!

bi de "Zaman Geçer" (yanlış hatırlamıyosam) diye bi şarkıları vardı.
İcinde savaş, ölüm, bomba; dinleyeninkinde bir neşe bir neşe...
Neydi be!
 
Taylan Abi bana mailde dedin ama albümde gitar sololar Diken deki gibi kısacık, göstermelik mi? Hedef Büyük de sololar süperdi. Şarkı ayrımı yapmadan söylüyorum bak. Solo albümünde de öyle kısa mı olacak gitarlar. İnşallah o kadar kısa yapmamışsındır soloları ya da yapmazsın (ya ben bunu sormamıştım şimdi hatırladım :) ) Saygılar...Atakan
 
taylan ayık yeni grubuyla ilk konseri 19.mayısta bursa rock festivalinde verdi.yeni albümündeki parçalardan ve eski diken parçalarından iki tanesini çaldı. :)
performans süperdi ve bursa seyircisininin tamamını coşturan ilk gruptu, neredeyse konser sırasında yerinde oturan yoktu :)
 
bende bursadaydım taylan abi eskiyle yeni arasındaki farkı ve kalitesini sahne hakimiyeti ve şarkılarıyla birkez daha kanıtladı
başarılarının devamını dilerim albüm için daha cok sabırsızlanmaya başladım.
 
Taylan abi; bence sağlam bi söz yazarı,ezmek,hükmetmek v.b. sözleri bende anlayamamıştım ama ruhundan geldiğini düşünüyorum belki de bazı şeylere tapkisini ruhunda yaşıyor ve sözlere yansıyor ama fiili olrak değil tabii.Ben en çok onun Tanrı,vazgeçmemek,hırs v.b. sözlerine hasta olmuştum hele hedef büyük teki(asla vazgeçme ve ışık parçaları)çok içten ve güzeldi.Kendisine başarılar diliyorum.Mealime cevap yazmadığı için de kırgınım açıkcası ama çok yoğun olabilir.Saygılarımla
 
taylanayik demiş ki:
Not:
Sevgili scrotestical, yahu kardeşim biraz birşeyler yaz da sohbet olayına girelim. Forumumuz şenlensin. Hareket lazım biraz.

Taylan AYIK
ya abi şimdi gördüm mesajı kusura bakma,
internette bi ortak noktamızı buldum ve çok sevindim:
ben de rock müzik dinlemeye mavi sakal - çektir git ile başladım..kim lan bunlar dedim, o zamanlar 7-8 yaşlarındaydım..bi daha bırakamadım o kaseti...
manyak olamazsın..manyaaaak...
 
Sağol da o mesajı göndereli 3-4 ay oldu yahu anca mı gördün. Neyse..
Dostum albüm şu aralar miksaj aşamasında, Ekim başı gibi çıkar herhalde yani bir terslik olmazsa..
 
sevgili taylan ayık yeni parçaların bir harika.seni canlı canlı izlemek istiyoruz.niye konser yok :)
hatta senin için belki haddimi aşarak RTN'ye bir de öneri de bulunayım: manowar'ın altında çıkacak gruplar arasında taylan ayık kesinlikle yer almalı :D
 
bana gelen bi mail hiç deiştirmeden buraya yazıyorum inşallah gerçekleşir ama kesin bişey yok sadece yüksek ihtimalle.


Date: Tue, 12 Jul 2005 19:20:57 +0100 (BST) [07/12/2005 09:20:57 PM EEST]
From: Ö---- Ö---- <[email protected]>
To: [email protected]
Subject: Re: merhaba
Part(s): Download All Attachments (in .zip file)
Headers: Show All Headers
Selam,
gec cevap veriyorum kusura bakma.
Arkadaslarla görüstüm, kesin olan sadece Manowar. RTN 3 olarak yapilacak. Baska yerli-yabanci gruplar da olacak. Yerlilerden Taylan Ayik da yer alacak büyük olasilikla.
 
Diken i ve Taylan ı sözlerinden dolayı ( Müzikalitelerine sözüm yok! ) en çok eleştiren ve bu yüzden Diken dağılmadan önceki son kadrolarında yer alan bir arkadaş tarafından mahkemeye verilme tehditine kadar alan bir rock dinleyicisi olarak hala bu menzuların dönmesini tabiki yakınen takip ediyorum.

Diken in ilk albümünden hemen sonra Taylan ile yaptığım röportaj sonrası sözlerin boş olmadığına ve bunu sindiremeyeceğime karar aldığımdan dolayı Diken i takip etmeyi bıraktım ve bu sebeple Taylan ı da müzikal olarak takip etmiyorum ama bu mevzu döndükçe söyleyecek sözüm olacaktır muhakkak.

Diken ilk albüm çıkarttığında büyük bir sevinçle albümü sık sık dinlemiş ve müzikalitenin verdiği hazla çok beğenmiştim ama zamanla sindirmeye başlayınca sözlere takıldım ve kaldım. Diken in müzik yaşamındaki tek ve en büyük yanlış adımı sözlerinde yer alan faşist tavırdır.

Diken her ne kadar bu sözleri yazma ve söyleme özgürlüğünü kendinde görmüşse bende o kadar kişisel tavrımı belirtme özgürlüğüne sahibim.
 

Benzer konular

G
Yanıt
0
Gösterim
924
GulveDiken
G
A
Yanıt
11
Gösterim
3K
Geri
Üst