taylanayik demiş ki:Merhaba Junkcan,
Dikkat ederseniz bu forum Taylan AYIK adı altında düzenlenmiş. Benim DİKEN'le bir alakam kalmadı. Zaten Diken grubu da artık yok. Bu röportajları artık yayınlamayın lütfen.
Ayrıca bütün bunları benim inadıma mı yapıyorsunuz demek geliyor içimden ama eminim öyle değildir. Çünkü artık sıkılmaya başladım bu işten. Birileri %50 gibi sayıklamalarla bu işi bir gecede bitirip beni yine bir gecede binlerce kişiye rezil etti. Yeteri kadar rezil olmuş biri olarak daha fazla rezil edilmek istemiyorum.
Bu Diken konusu kapansın artık. Site yöneticisi arkadaşlardan da rica ediyorum. Diken forumu kapatılabilir mi?
Diken'i sevenler artık beni takip etsin. O tadı bulmak istiyorlarsa tabii ki.
Taylan AYIK
(sinirli ve arıza bir arkadaşınız. Benzetme DİKEN sitesinden alınmıştır.)
ozgurerdovan demiş ki:taylanayik demiş ki:Sizi mahkemeye vermekle tehdit eden eski arkadaşım, beni de Diken ismini devam ettirmemem için dövdürmekle tehdit etti. Bu çok garip değil mi? Diken'i dağıtan ben değilim.
Evet arkadaşlar ben ve Fatih arkadasım Diken'i dağıtdık. Bu doğrudur. Bunun en büyuk sebebi Taylan'la olan kişisel problemlerimizdir. Ama bu Taylan kötü bir insandır anlamına gelmiyor. Zaten faşist muhabbetlerine hiç girmeyeceğim yıllardır yaza yaza bitiremedik. 😆 Sadece bir konu hakkında bilgi vermek için bu yazıyı yazıyorum. Taylan Diken adını kullanamaz. Sebebi %50 isim hakkı Fatih'tedir. Yoksa kimse Taylan'ı dövmekle tehdit etmemiştir. Ayrıca Diken'in %90 Taylan demek değildir. Diken'i Bu gunlere getiren ben ve Fatih arkadaşımdır (sadece Taylan değil yani), son dönemde de Fırat arkadaşımızın katkıları çok büyük olmuştur. Taylan bu son albümü ile belki çok daha başarılı olacaktır, ama hiçbir zaman Diken ruhunu yakalayamıyacaktır. Zaten bu Diken muhabbeti de burda son olsun. Diken Tarih oldu.. Taylan'a müzik hayatında tüm içtenliğimle başarılar diliyorum. Zaten Taylan'la yüz yüze görüşüyoruz. Bu konuyu ayrıca görüşeceğim onunla. Ama siz bilgi sahibi olun diye yazdım. 🙂
taylanayik demiş ki:Arkadaşlar yine eşimin nickiyle girdim yanlışlıkla özür diliyorum.
Parçalar benim. Hepsinin söz ve müziği bana ait.
İstediğim zaman çalarım. Kimse karışamaz. Dikenle ilgim kalmadı doğrudur. İnsanın kendi kendisiyle ilgisini kesebilmesi gibi bir şey mi bu acaba?
Diken denildiğinde çağrışım yapan her tür önyargıyla ilgim alakam kalmadı demek istiyorum. Şarkılar masum.
Diken efsanedir tabii ki. Bunu herkes bilir. Türkçe heavy metalde doruk noktasıdır. Malesef bu noktayı birlikte yakaladığım arkadaşlarım bu işi bitirdi.
Taylan AYIK