taylanayik demiş ki:Merhaba Junkcan,
Dikkat ederseniz bu forum Taylan AYIK adı altında düzenlenmiş. Benim DİKEN'le bir alakam kalmadı. Zaten Diken grubu da artık yok. Bu röportajları artık yayınlamayın lütfen.
Ayrıca bütün bunları benim inadıma mı yapıyorsunuz demek geliyor içimden ama eminim öyle değildir. Çünkü artık sıkılmaya başladım bu işten. Birileri %50 gibi sayıklamalarla bu işi bir gecede bitirip beni yine bir gecede binlerce kişiye rezil etti. Yeteri kadar rezil olmuş biri olarak daha fazla rezil edilmek istemiyorum.
Bu Diken konusu kapansın artık. Site yöneticisi arkadaşlardan da rica ediyorum. Diken forumu kapatılabilir mi?
Diken'i sevenler artık beni takip etsin. O tadı bulmak istiyorlarsa tabii ki.
Taylan AYIK
(sinirli ve arıza bir arkadaşınız. Benzetme DİKEN sitesinden alınmıştır.)
İstersen burda da yazabilirsin Taylan Abi.... ? Kendi forumumdar gelir diyorsan diğer başlıklarımız seni bekliyor 🙂Taylan Ayık demiş ki:Sitemiz yayına girince bu tip sorunları forum bölümümüzde daha detaylı bir şekilde ele almayı düşünüyorum. Sizlerin de bu forumda konuya daha çok ilgi göstermenizi ve çözüm önerilerinizi yazmanızı rica ediyorum.
deadly demiş ki:taylanayik demiş ki:Merhaba Junkcan,
Dikkat ederseniz bu forum Taylan AYIK adı altında düzenlenmiş. Benim DİKEN'le bir alakam kalmadı. Zaten Diken grubu da artık yok. Bu röportajları artık yayınlamayın lütfen.
Ayrıca bütün bunları benim inadıma mı yapıyorsunuz demek geliyor içimden ama eminim öyle değildir. Çünkü artık sıkılmaya başladım bu işten. Birileri %50 gibi sayıklamalarla bu işi bir gecede bitirip beni yine bir gecede binlerce kişiye rezil etti. Yeteri kadar rezil olmuş biri olarak daha fazla rezil edilmek istemiyorum.
Bu Diken konusu kapansın artık. Site yöneticisi arkadaşlardan da rica ediyorum. Diken forumu kapatılabilir mi?
Diken'i sevenler artık beni takip etsin. O tadı bulmak istiyorlarsa tabii ki.
Taylan AYIK
(sinirli ve arıza bir arkadaşınız. Benzetme DİKEN sitesinden alınmıştır.)
Merhaba Taylan Abi;
Her ne kadar Diken grubu dağılmış olsa da forumunun kapatılması söz konusu değildir. Çünkü bu sefer Diken hakkında yorum yapacak insanlar ister istemez senin forumunda yazacaklardır.
Ayrıca junkcan; röportajı yapan kişinin izni olursa ve tabi sende koymak istersen Diken forumuna koyabilirsin. Tabii ki güncelliğini yitirmiş ve şu anda dağılmış bir grubun röportajını koymak istersen.
İstersen burda da yazabilirsin Taylan Abi.... ? Kendi forumumdar gelir diyorsan diğer başlıklarımız seni bekliyor 🙂Taylan Ayık demiş ki:Sitemiz yayına girince bu tip sorunları forum bölümümüzde daha detaylı bir şekilde ele almayı düşünüyorum. Sizlerin de bu forumda konuya daha çok ilgi göstermenizi ve çözüm önerilerinizi yazmanızı rica ediyorum.
aYNaLI-SuCuK demiş ki:Taylan Ayık ı tanımadan söylediğiniz sözler yüzünden belkide bu albüm çıkmayacak
Borknagar demiş ki:aYNaLI-SuCuK demiş ki:Taylan Ayık ı tanımadan söylediğiniz sözler yüzünden belkide bu albüm çıkmayacak
yok işte orda yanılıyorsun. taylan ayık'ın albümü öztop müzik etiketiyle çok yakında piyasada ve olumlu ya da olumsuz gelen birkaç tepkinin bu albümün çıkışını etkileyeceğini pek düşünmüyorum.