abi çok garip olacak ama geçen rüyamda konserin vardı ay batarken çalıoydu 😆 çok dinledim şu ara herhalde güzel konserdi ama gerçekte canlı izlemek nasip olur inşallah 🙂taylanayik demiş ki:Arkadaşlar,
Bu devirde konser vermek o kadar zor ki. Bir sürü grup var. Biz bir de ara verdik tabi epeydir yoktuk ortalıkta. O yüzden canlı performanslar için albümü bekliyoruz. Mutlaka olacak tabi ama şu da bir gerçek ki 15 milyonluk bir şehirde konser verememek de tuhaf bir çelişki olsa gerek. Şimdi biz konser tekliflerini bekliyoruz bir yandan da haberiniz olsun.
Phicoz, adresini [email protected] adresine yollayabilirsin. İmza da atarız.
Sevgiler
Bu albümün Taylan Ayık için yeni bir başlangıç olduğunu düşünürsek,bence ufaktan amatör ruhla yapılan sağlam bar konserleriyle işe girişmen daha doğru olur.Hem seyirciyle daha yakın olur bildiğin gibi bu ortamlar hem de daha büyük organizasyonlara hazırlık olur bir nevi zaten iyi seyircye çalacağınza eminim çok sevenin var çünkü,kısacası namın yürür 😀 Ama gerçekten konsere çıkmak için biraz değişik yollar lazım araya adam sokma tanıdık vs,taylanayik demiş ki:Sevgili anti-social,
İnanır mısın ben de rüyamda hep konsere çıktığımı görüyorum. Tabi bir tanesinde tam kadro sahnedeyiz ama seyirci yok, duvarlara çalıyoruz. Bir de tesisatta aksilik çıkıyor.
İşin esprisi bir yana, konser çok ciddi bir çalışma. Biraz da şans işi. İstanbul mekan açısından bizim dönemlerimize göre daha zengin ama, şimdilerde konser verebilmek ya da bir festivalde çalabilmek için çok farklı yöntemler bulmak gerekiyor. O kadar çok grup var ki.
Şu ara gerçekten tek isteğim canlı çalabilmek. Ama şimdilik provalarla yetinmek durumundayız.
Bu arada karakediyi ben de çok severim. 2003'te Bursa'da birlikte çalmıştık. Hey gidi günler...
diken sözlerini çok severim ama orda durmak lazım 😆 Bence bir numara Dr.Skull Hershey Yolunda dır.Ay Batarken'e 2,Whisky Güneşin Tahtı'na 3,karakedi albümüne 4 ve Hedef Büyük'e 5 numara veririm 🙂samedi demiş ki:Phicoz dostum hedef büyük albümündeki düşüncelerine gönülden katılıyorum. Daha önce de yazmıştım ama tekrar yazma gereği duydum. TAMAMI TÜRKÇE SÖZLERDEN OLUŞAN HEDEF BÜYÜK ALBÜMÜNÜN ÜSTÜNE HALA BU KADAR İYİ BİR TÜRKÇE SÖZLÜ ALBÜM YAPILMADI.
taylanayik demiş ki:Sevgili meslektaşıma saygılar.
Zor bir meslek icra ediyoruz. İnsan yetiştirmek gibi. Çocukların bizler tarafından yetiştiriliyor oluşu bence onlar için bir şans. Keşke bizim öğretmenlerimiz de böyle olsaydı...